۰۶:۵۱ ۱۳۹۳/۱۱/۷
پيچيدن نان در پارچههاي سفيد و بيرنگ بهتر از سفرههاي پلاستيکي است، زيرا رطوبت در پارچه وجود ندارد و ماندگاري نان بيشتر ميشود.
يکي از دلايل کپک زدن مربا آن است که کاملا پخته نشده است، يعني وقتي مربا شل و آبکي باشد. همچنين اگر قند مربا زير 27 درصد باشد، به طور معمول کپک ميزند.
استفاده از ظروف مناسب دردار که هوا به آنها وارد نميشود، در نگهداري مربا بسيار موثر است و مانع تشکيل کپک روي آن مي شود. اگر مربا کپک زده باشد، ميتوان يک لايه از روي آن برداشت و بقيه مربا را دوباره پخت. بهتر است هنگام تهيه مربا از قاشق چوبي استفاده کنيد.
روش ديگري که مانع از کپک زدن مي شود، استفاده از کاغذ پرگامان يا همان کاغذ روغني است که ميتوان در سطح مربا قرار داد. با اين کار مانع از رسيدن هوا به مربا ميشويم و از کپک زدن آن جلوگيري ميشود.