خانه
393K

آموزش تزیین سفره هفت سین

  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28097 |24368 پست

    سفره هفت سین  

    نکات_کلی_درباره_سبزه_نوروز سبز 

    برای خیس کردن #گندم روز 20 اسفند مناسب است .

    برای #عدس 15 اسفند و برای #ماش بهتر است 18 اسفند دست بکار شوید .

    #خرفه و #شاهی زودتر از همه سبز میشود , حدود 10 روز به عید میتوان دست بکار شد

    .خیس کردن حدود 👈سه روز برای همه مناسب است پس از سه روز که جوانه را دیدید از داخل آب خارج کنید .

    بین دستمال های خیس قرار دهید . حدود سه روز بعد هم دستمال زیر را برداشته و دانه ها را مرطوب نگهدارید . 

    ضخامت لایه ها باید حداکثر یک سانت باشد . کمتر اگر باشد سبزه خالی خواهد بود و بیشتر اگر باشد جای رشد ساقه گرفته میشود . هر وقت ریشه های گندم منسجم شد روزی سه بار  آب میدهیم و پس از چند دقیقه اضافی آب را خالی میکنیم . اگر جای گرمی باشد اسپری آب باید بیشتر انجام شود . اگر جای خنکی قرار داشته باشد رطوبت پایدارتر است و کمتر آب لازم دارد .

    .

     استفاده از نایلون شرایط گلخانه ای ایجاد میکند و رطوبت بیشتر میماند و کمتر آب و اسپری آب لازم خواهد داشت . در اینصورت چند سوراخ برای تهویه حتما باید تعبیه شود و در مقابل نور قرار داده شود .

    سبزه به مراقبت روزانه زیادی نیاز دارد . اگر بو گرفت اشکالی ندارد میتوان آب آن را خالی کرد و اگر سبزه یکدست شده و بهم چسبیده میتوان از داخل ظرف روی سبد یا ظرف تور گذاشت تا کمی زیر آن هوا بخورد . بعد داخل ظرف قرار داد و کمتر آب داد تا ریشه نپوسد . .

    اوایل اسفند ؛ دانه و تخمه و ظرف دلخواه را تهیه کنید تا باهم شروع بکار کنیم 

    آموزش تزیین سفره هفت سین
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان