۰۱:۰۲ ۱۳۹۴/۲/۲۵
شيوه درست قرار دادن مواد غذايي در يخچال
/ آيا مي دانستيد که درب يخچال گرم ترين جاي آن است به همين خاطر بايد مواد غذايي که نمي خواهيد خيلي سرد شوند و احيانا يخ بزنند را آنجا قرار دهيد. يخچال همراه زيبا اما پيچيده و البته بسيار مهم آشپزخانه شماست. شايد جالب باشد بدانيد که اين ماشين پرطرفدار آشپزخانه، ويژگي هاي فني دارد که قطعا روي نوع کار کردن شما با آن و همچنين چيدمان مواد غذايي داخل آن بسيار تاثيرگذار است.
مثلا آيا مي دانستيد که درب يخچال گرم ترين جاي آن است به همين خاطر بايد مواد غذايي که نمي خواهيد خيلي سرد شوند و احيانا يخ بزنند را آنجا قرار دهيد مانند ماست ، کره و پنير.
طبقه زيرين خنک ترين جا و کشوها مرطوب ترين جاهاي يخچال هستند.
حواستان باشد که بسياري از ميوه ها گازي از خود متصاعد مي کنند که باعث تسريع فاسد شدن سبزيجات مي شود به همين خاطر بايد ميوه ها و سبزيجات را جدا از هم نگهداري کنيد!
هرگز نبايد نان يا هر ماده غذايي زود فاسد شدني ديگر را در طبقه بالايي يخچال خود قرار دهيد چون گرماي آنجا خيلي زود خرابش مي کند!
هميشه در نظر داشته باشيد که محصولاتي نظير سس مايونز و آب ميوه که محتوي نگهدارنده هاي طبيعي هستند را مي توانيد در طبقات درب يخچال تا مدت زمان خوبي تازه نگه داريد.
مواد غذايي زود فاسد شدني مانند تخم مرغ ،شير و گوشت خام را بهتر است در طبقه پاييني که سردتر است نگهداري کنيد.
هرگز مواد غذايي مانند گوشت، ماهي و لبنيات را از بسته بندي اصلي خود خارج نکنيد تا زمان طولاني تري تازه بمانند. علاوه بر آن گوشت را در ظرفي قرار دهيد تا از انتشار باکتري جلوگيري کند.
شير هميشه بايد در انتهاي طبقه پاييني که سردترين جاي يخچال هست نگهداري شود.
نان را تنها براي سه ماه مي توانيد فريز کنيد. در ضمن هرگز نبايد نان را در يخچال قرار دهيد چون خشک مي شود.
فاصله کافي بين مواد غذايي داخل يخچال قرار دهيد تا سيستم سرمايش به خوبي عمل کند.