خانه
1.36M

درمان بدون دارو

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19762 |39377 پست
    مارچوبه در طب سنتی
    خواص داروئي:
    از نظرطب قديم ايران مارچوبه گرم و خشك است بنابراين آنهايي كه سرد مزاج هستند بايد آنرا با عسل بخورند و آنهايي كه گرم مزاج هستند بايد آنرا با سركه بخورند .
    مارچوبه گياهي است ادرار آور و داراي خواص زيادي است
    1)خوردن آن ديد چشم را تقويت مي كند
    2)براي تقويت نيروي جنسي مفيد است
    3)ضعف مثانه را برطرف مي كند
    4)براي تقويت قلب مفيد است
    5)ملين است و يبوست را برطرف مي كند
    6)تب بر است
    7)مارچوبه بعلت داشتن كلروفيل خونساز است و كسانيكه كم خون هستند بايد از آن استفاده كنند .
    8) مارچوبه به ساختن گلبولهاي قرمز خون كمك مي كند
    طرز استفاده:
    براي نگاهدري مارچوبه آنرا در پارچه هاي مرطوب ببنديد و در يخچال قرار دهيد زيرا گرما و خشكي آنرا از بين ميبرد
    مارچوبه را نيز مي توان در سالاد ريخت و يا از آن سوپ تهيه كرد .
    مورد ديگر استفاده از مارچوبه غير از پختن آن بصورت دم كرده آن است
    دم كرده مارچوبه را به اين صورت تهيه كنيد :
    چند شاخه مارچوبه را در داخل يك ليتر آبجوش بريزيد و مقدري هم رازيانه و جعفري به آن اضافه كنيد و بگذاريد مدت پنج دقيقه دم بكشد . از اين دم كرده بمقدر دو تا سه فنجان در روز براي تسكين و آرامش قلب استفاده كنيد .
    مضرات :
    مارچوبه را نبايد آنهايي كه مبتلا به ورم مجاري ادرار هستند و يا اشخاص عصبي مصرف كنند . مارچوبه همچنين براي مبتلايان به رماتيسم و سنگ كليه خوب نيست .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان