خانه
1.36M

درمان بدون دارو

  • ۲۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    🔴زیره

    زیره از جمله ادویه‌هایی است که در بسیاری از غذاها به‌ویژه غذاهای محلی ایرانی کاربرد دارد. به گفته حکمای طب سنتی، زیره خاصیت ضدنفخ دارد و باعث دفع گاز معده می‌شود، برای رفع برونشیت و سوءهاضمه مفید است و اشتها را تحریک می‌کند. البته جوشانده‌هایی که با زیره تهیه می‌شوند در مقایسه با زیره‌ای که به مقدار کم به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می‌شود، خواص بیشتری دارند. برای تهیه دمنوش زیره می‌توانید ۵ گرم زیره را در یک لیتر آبجوش ریخته و به مدت۱۰دقیقه دم کنید و با یک قاشق چایخوری عسل طبیعی میل کنید.

    توصیه سرآشپز: زیره بهترین ادویه برای طبخ غذاهایی است که حاوی مواد نفاخ مثل حبوبات هستند. بنابراین هنگام طبخ آبگوشت و انواع آش می‌توانید از زیره برای طعم‌دار کردن غذا استفاده کنید. البته زیره پلو هم از غذاهای محلی استان کرمان محسوب می‌شود. کافی است برای یکبار هم که شده این غذای خوش طعم را امتحان کنید. برای تهیه این غذای مخصوص باید زیره را لابه‌لای برنج آبکش شده بپاشید (درست مثل شوید هنگام طبخ باقالی‌پلو) و قطعات مرغ پخته شده را بین لایه‌های برنج قراردهید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد. سپس پلو را با زعفران و زرشک تزیین کنید و مرغ‌ها را در همان دیس برنج قرار دهید و سر سفره بیاورید.

    محققان بلژیکی می‌گویند مصرف زیره تاثیر به‌سزایی در درمان زخم معده دارد و مصرف عصاره‌ این گیاه درد ناشی از ناراحتی‌های گوارشی را کاهش می‌دهد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان