۱۹:۳۵ ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
#تهیه_دمنوش
✅💟✅ يك قاعده كلي براي تهيه دمنوشها☕
✨دمنوشهايي كه با برگ يا گل تهيه ميشوند، مدت دمكشيدنشان كم است و كافي است بين ۵ تا ۱۰ دقيقه ⏰ روي حرارت قرار بگيرند,
✨ اما آنها كه چوب (مثل دارچين)، ريشه (مثل زنجبيل) يا بذر (مثل انيسون و رازيانه) دارند، مدت زمان دم كشيدن طولانيتري⏰ دارند تا عصارهشان به خوبي خارج شود.
✨ مثلا دارچين را بین بیست دقیقه تا یک ساعت يا حتي بيشتر هم ميتوان روي حرارت غيرمستقيم گذاشت.
⬅ به اين ترتيب عصارهاش بيشتر خارج ميشود و نبايد نگران تغيير طعم يا از دست رفتن خاصيتش بود.