خانه
1.36M

درمان بدون دارو

  • ۲۱:۰۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست
    🔴نفاخ ها کدامند؟

    * مصرف بیش از اندازه خوراکی های مرطوبی مانند خیار و کدو می تواند منجر به ایجاد نفخ شود.
    * برخی از خوراکی ها مانند عدس و لوبیا هم به خودی خود نفاخ هستند.
    * بد نیست این را هم بدانید که از نظر طب سنتی، غذاهای بدرنگ و بدبو هم می توانند باعث ایجاد نفخ بشوند. چرا؟ چون از نظر طب سنتی، حس معده بسیار قوی است. یعنی از خوراکی های خوشبو لذت می برد و از خوراکی های بدرنگ و بو هم متنفر می شود. ورود اجباری خوراکی های بدرنگ و بو به معده، باعث ایجاد اختلال در هضم آن ها و ابتلا به نفخ خواهد شد.
    * به طور کلی افراد مبتلا به نفخ باید از مصرف ترشی ها، آب سرد و غذاهای نفاخ پرهیز کنند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان