۲۱:۰۷ ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
🔴نفاخ ها کدامند؟
* مصرف بیش از اندازه خوراکی های مرطوبی مانند خیار و کدو می تواند منجر به ایجاد نفخ شود.
* برخی از خوراکی ها مانند عدس و لوبیا هم به خودی خود نفاخ هستند.
* بد نیست این را هم بدانید که از نظر طب سنتی، غذاهای بدرنگ و بدبو هم می توانند باعث ایجاد نفخ بشوند. چرا؟ چون از نظر طب سنتی، حس معده بسیار قوی است. یعنی از خوراکی های خوشبو لذت می برد و از خوراکی های بدرنگ و بو هم متنفر می شود. ورود اجباری خوراکی های بدرنگ و بو به معده، باعث ایجاد اختلال در هضم آن ها و ابتلا به نفخ خواهد شد.
* به طور کلی افراد مبتلا به نفخ باید از مصرف ترشی ها، آب سرد و غذاهای نفاخ پرهیز کنند.