۰۱:۵۳ ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
🌱✨بادیان رومی🌱✨
ادامه...👇👇👇
👈با انيس سبز نوشابهاى درست مىشود كه آن را anisette گويند، براى كمك به هاضمه و اختلالات هضم غذا خيلى مؤثر است.
🔻روش تهيه گرد انيس سبز: تخم انيس سبز را به مقدار مورد نظر گرفته كاملا تميز و پاك كرده و اجسام خارجى آن را جدا مىنمايند و در گرمخانه در 25 درجه سانتىگراد حرارت مىخشكانند و در هاون نرم كوبيده و از الك نمره 1 داروسازى بدون نخاله بيرون مىكنند. از اين گرد به مقدار 2- 2/ 0 گرم براى تقويت معده و هاضمه استعمال مىشود.
🔻جوشانده انيس سبز: انيسون 10 گرم، آب 1000 گرم جوشانده و صاف نمايند، اين جوشانده محرك مطبوعى است.
🔻دمكرده انيس سبز: 5 گرم تخم انيس سبز و 10 گرم ريشه شيرينبيان را با يك ليتر آب جوش مخلوط كرده و دم كرده بگذارند سرد شود و صاف كنند. به جاى ريشه شيرينبيان ممكن است 50 گرم شربت ساده مصرف شود و در عرض روز آن را بتدريج مصرف كنند.
🔻تنطور (خیسانده) انيسون: انيسون يك واحد كه نيمكوب شود، الكل 80 درجه 5 واحد، مدت ده روز انيسون نيمكوب را در الكل بخيسانند و گاهگاه به هم بزنند و از پارچه گذرانيده با كاغذ صاف كنند. خوردن 20- 2 گرم بتدريج از اين تنطور براى تحريك و تقويت معده و رفع قولنجهاى باد و نفخ مؤثر است.
🔻تنطور تخم گشنيز و تخم رازيانه و زيره كرمانى و زيره سبز را نيز به همين روش درست مىكنند.
🔻شربت انيسون: عرق انيسون 100 واحد، قند سفيد خرد شده 180 واحد. قند را در حالت سردى در عرق حل مىكنند و با كاغذ صاف مىنمايند. 150- 60 گرم از اين شربت در تحريك و تقويت معده مؤثر است.
🔻عرق انيسون: يك واحد انيسون را با مقدارى آب مخلوط و در حمام ماريه يا وسيله ديگرى تقطير كنند تا جمعا 4 واحد به دست آيد و مصرف كنند.
🔻پوسيون (شربت غلیظ) بادشكن انيسون: 12 قطره اسانس انيسون، 4 گرم قند سفيد، 8 گرم تنطور زنجبيل، 250 گرم عرق نعنا فلفلى را مخلوط كنند. 60- 15 گرم از اين پوسيون براى رفع قولنجهاى نفخ مؤثر است.