خانه
1.36M

درمان بدون دارو

  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    -علائم٬ پیشگیری و درمان بیماری Ms- استاد ضیایی 🍀مجله طب اسلامی 🍀

    💥بسته تخصصی درمان💥

    ✳️شماره ۱۲۹/۱
    - ویرایش ۱۳۹۴/۳/۲۳



    🔹 علائم بیماری MS:

    به دلیل درگیری سیستم اعصاب مرکزی،طیف وسیعی از علائم را ایجاد می کند:

    ✅1.گِزگِز انگشتان دست‌و پا که معمولا 24 ساعت طول میکشد،
    ✅2. عدم تعادل در حرکت (مشکلات تعادلی و راه رفتن)،
    ✅3. تاری دید (معمولا یک چشم)،
    ✅4. ضعف اندام دست و پا،
    ✅5. خستگی مفرط،
    ✅6.معمولا این بیماری در جوانی بیشتر است،
    ✅7. با خَم کردن گردن، لرزش پیدا میشود نظیر برق گرفتگی؛ زیرا پلاک‌های ناحیۀ گردن مانع عبور جریان پالس‌های الکتریکی میشود، و این حالت مرحلۀ قبل از اِم اِس است،
    ✅ 8. مشکلات ادراری،
    ✅9. مشکلات شناختی
    °•°•°•°•°•°•°•°•°
    🔹 🔆روحیّات هر بیمار (از جمله بیمار اِم اِسی)

    انکار بیماری، خشم نسبت به خدا و مردم و ...، افسردگی بخاطر دارا بودن بیماری، پذیرش بیماری و در صدد درمان برآمدن

    °•°•°•°•°•°•°•°•°
    ✳️ بیان نظریّۀ استاد علّامه آیت الله سید حسن ضیائی در درمانMS موارد ذیل انجام و مصرف شود:

    1. حجامت خشک یعنی بادکش کردن مفید است (از ملاج سر، از پشت گردن، از بین دو کتف، از قوس کمر).
    2. صبحانه یک لیوان شیرِ تازۀ کم چرب مخلوط با یک قاشق مرباخوری عسل آویشن.
    3. صبح یک قاشق چایخوری پودر گل راعی به همراه عسل آویشن.
    4. وسط روز یا عصرانه یک استکان یا یک لیوان آب میوۀ بِه ،مخلوط با یک قاشق مرباخوری عسل آویشن. 5. اول مغرب یک قاشق چایخوری پودر گل بهارنارنج به همراه عسل آویشن.
    6. شبها بعد از شام تا وقت خواب یک لیوان آب سیبِ تازۀ رسیدۀ طبیعی مخلوط با عسل آویشن.
    7. به همراه غذا: یک عدد پیاز متوسّط، یک پَر سیر
    8.در شبانه روز 4 لیوان آب، 4 لیوان آبجوش ولرم (یعنی هر 6 ساعت دو لیوان بنوشید)
    9. نصف قاشق چایخوری پودر بادرنجبویه در یک استکان آبجوش دَم شود سپس مخلوط با عسل میل شود، یا نصف استکان و یا یک استکان عرق طبیعی آن میل شود.
    10. میوۀ انجدان یکبار با تخم خربزه، و بار دیگر با صمغ عربی بخورید (یعنی هر 12 ساعت یکبار میل شود).
    11. جوشاندۀ کنگر فرنگی (کنگر صحرائی، کنگر بستانی، آرتیشو، پُوارُو، حرشف، خربق)
    12. مخلوط این چهار مورد: قُولَنجان (1 برابر)+ سُورَنجان (2 برابر)+ صَبر زرد (2 برابر)+ هلیلۀ سیاه (2 برابر)، سائیده شده و پودر شود،و آنرا با لِعابِ مُقلِ اَزرَق (2 برابر) مخلوط نموده و خوب هم میزند و حَبّ (به اندازۀ نخود) درست کرده و می خورد. طرز تهیّۀ لعاب مُقلِ اَزرَق (= مُرّ= مُرّ مَکّی = اَنگُوم = صمغ شیرابۀ درختچۀ خاردار مُرّان): مُقُلّ اَزرَق را در آبجوش ریخته پس از چند دقیقه، لعاب پس می دهد.
    °•°•°•°•°•°•°•

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان