۱۴:۳۹ ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
نقرس - قند - يبوست - فشارخون - بازكنندهي عروق - ادرار آور - بواسير- تنگي نفس - بيماريهاي پوستي - پيسي - تقويت چشم - تسكين اعصاب - عرق كف دست - زگيل - اگزما و...
1. طبع بادنجان گرم و خشك است.
2. كساني كه بيماري قند دارند بادنجان يك غذاي خوب است.
3. كساني كه بيماري نقرس دارند ميتوانند بادنجان را در برنامه غذايي خود بگذارند.
4. كساني كه يبوست دارند بادنجان را در برنامه غذايي خود بگذارند.
5. كساني كه فشارخون آنها بالا است بادنجان غذاي مفيدي براي آنها ميباشد.
6. كساني كه ناراحتيهاي كبدي دارند و يا يرقان دارند از خوردن بادنجان خودداري كنند.
7. كساني كه ميخواهند لاغر شوند بادنجان آبپز با گوجهفرنگي و ادويه ميل كنند.
8. بادنجان ادرار آور است.
9. بادنجان بازكنندهي عروق است در نتيجه رنگ رخسار را باز ميكند.
10. كساني كه سوداوي مزاج هستند بادنجان كمتر مصرف كنند.
11. ترشي بادنجان بوي بد عرق بدن را از بين ميبرد.
12. براي درمان بواسير كلاهك و دم بادنجان را در سايه خشك كنيد. سپس پورد كرده بعد از شستشوي بواسير با بتادين پودر بادنجان را بپاشيد.
13. سعي كنيد بادنجان كاملاً رسيده بخوريد.
14. سعي كنيد از بادنجانهاي كم تخم استفاده كنيد كه پوست آنها كبود و براق باشد چون نوع آنها مرغوبتر است.
15. كساني كه گرم مزاج هستند كمتر بادنجان بخورند.