خانه
52.4K

انواع پلوها

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    #کشمش_پلو_اردبیلی

    مواد لازم کشمش پلو :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    پنج پیمانه

    100 گرم / 360 کالری

    شیر

    چهار پیمانه

    100 گرم / 110 کالری

    آب

    سه پیمانه

    100 گرم / 0 کالری

    کشمش

    200 گرم

    100 گرم / 272 کالری

    نمک

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    روغن

    به میزان لازم

    100 گرم / 900 کالری

     

    طرز تهیه کشمش پلو :

    ابتدا برنج را می شوییم، بعد شیر و آب را در قابلمه روی برنج ریخته، نمک و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی شعله گاز می گذاریم تا آب و شیر بخار شوند. قبل از این که برنج را دم کنیم، کشمش ها را روی سطح آن می ریزیم تا با بخار برنج بپزند.

     دقت داشته باشید که حتما حرارت زیر قابلمه کم باشد، چون شیر خیلی زود می سوزد و برنج را می سوزاند.برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند  و یکی دو جوش می دهند.

    شکر را با دو لیوان آب جوشانده، به صورت شیره شکر در می آورند و درضمن یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کرده، به شیره شکر اضافه می کنند و دو قاشق روغن نیز به آن می افزایند.

     برنج را دم می کنند و قبل از دم کشیدن کامل، با کفگیر به داخل سینی یا چلوصافی ( ترش باله ) ریخته، شیره شکر را روی آن پاشیده ، با هم مخلوط می کنند. سپس برنج را دوباره در داخل دیگ یا قابلمه ریخته ،روی حرارت ملایم دم می کنند.

     پس از دم کشیدن شکر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده را روی آن ریخته مصرف می کنند.شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می کنند.

     

    خواص کشمش :

    کشمش، انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج - خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج - خوب انرژی می باشد.

     فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.

     کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان