خانه
52.4K

انواع پلوها

  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    دمی سبزیجات با گوشت

    مواد لازم برای۴ نفر

    گوشت   ۲۵۰ گرم

    هـویج   ۲ عدد

    پیاز   ۱ عدد

    قارچ   ۲۵۰ گرم

    برنج   ۳ پیمانه

    پوره گوجه فرنگی   ۱ پیمانه

    جعفری    به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    زعفران    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا پیاز را ریز خرد كرده و با مقداری روغن یا كره در قابلمه سرخ می‌كنیم. گوشت را به صورت دراز دراز خرد كرده و جداگانه كمی آبپز میكنیم و به پیاز داغ اضافه میكنیم و بعد نمك و فلفل می‌زنیم و پوره گوجه‌فرنگی را هم اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم تا بپزند.

    ۲- در انتها جعفری خرد شده را به آن اضافه می‌كنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.هویج را جداگانه با كمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم شود، (می‌توانید مقداری محلول زعفران به آن اضافه كنید).

    ۳- قارچ اسلایس شده را جداگانه با كمی روغن یا كره تفت می‌دهیم. برنج را به صورت كته دم میكنیم و كمی قبل از دم انداختن مواد را به آن اضافه كرده و برنج را دم میكنیم.

    سایر نکات

    1)اگر دوست دارید این برنج را به صورت آبكش دم كنید و مواد را لا به لا بدهید.

    2)میتوانید از گوشت چرخكرده یا قلقلی هم استفاده كنید.

    3)میتوانید از سایر مواد مثل ذرت یا نخودفرنگی و فلفل دلمه ای و... هم استفاده كنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان