خانه
52.4K

انواع پلوها

  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    قيمه نثار قزوين 


    مواد لازم:گوشت قيمه:250گرم،زرشك:1 ق س،پياز سرخ شده 1ق س،خلال بادام وپسته 3/1 پ،خلال پرتقال يا نارنج 2 ق س، ادويه ونمك 1 ق س،زعفران ساييده4/1 ق چ، رب گوجه 1 ق س، روغن به ميزان لازم،زرشك براي تزئين 
    ادويه بايستي شامل هل (بيشتر)،دارچين(متوسط)،زيره(كمتر) باشد 
    برنج را مي گذاريم دم بكشد 
    براي قيمه نثار ابتدا روغن در يه ظرف حرارت داده و گوشت را درآن تفت ميديم.بعد رب اضافه كرده و با آب(روي گوشت رو فقط بگيره) ميزاريم 5/1ساعت بپزه. 
    بعد زرشك وبادوم رو اضافه مي كنيمو پياز سرخ شده با كمي از ادويه ونمك را اضافه مي كنيم.و ميزاريم 15 دقيقه جابيفته.تا آب گوشت به خوردش بره. 
    براي خلال بادوم وپسته براي 10 دقيقه با كمي گلاب مرطوب مي كنيم تا نرم شه وبراي خلال پرتقال با دو سه بار آبجوش اول تلخيشو مي گيريم وبعد در يه شربت رقيق ميزاريم يه ربع بجوشه(فكر كنم) 
    زرشك براي تزئين رو ميزريم با كره وآب گوشت وشكر كمي توي دماي محيط بمونه وبعد روي حرار ت قرار ميديم.حالا براي كشيدن اول يه كم برنج رو در يه ظرف با زرشك و زعفران وخلال بادوم و پسته وخلال پرتقال مخلوط مي كنيم.بعد در يه ديس برنج ريخته بعد گوشت ها رو ميزاريم اول روش ادويه ريخته وبعد روش برنج با زرشك و... رو مي ريزيم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان