خانه
52.4K

انواع پلوها

  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    هويج پلو با ميكروويو

    هويج 750 گرم
    گوشت چرخ كرده 400 گرم
    پياز داغ 3 قاشق سوپ خوري
    روغن مايع 4 قاشق سوپ خوري
    نمك و فلفل مقداري
    دارچين 1 قاشق سوپ خوري سرخالي
    شكر 3 تا5 قاشق سوپ خوري
    محلول زعفران 1قاشق چايخوري
    برنج دو و نيم پيمانه پلوپز (قبل از ابكشي )
    ................
    1.هويج ها را درشت رنده كنيد و با يك دوم پيمانه اب در ظرفي بريزيد
    2 ظرف را با در پوش به مدت 8تا 10 دقيقه با قدرت 100 درصد (حداكثر)در دستگاه بگذاريد تا پخته شود.سپس گوشت چرخ كرده و پياز داغ و 2 قاشق سوپ خوري روغن .نم .فلفل.دارچين.شكر و محلول زعفران را به آن اضافه كنيد و كاملا مخلوط كنيد .مجددا ظرف را به بدون در پوش به مدت 5 تا 8 دقيقه با قدرت 100 درصد در دستگاه بگذاريد و در اين فاصله يك بار ان را هم بزنيد.
    3.مواد اماده و پخته را با برنج از قبل ابكش شده مخلوط كنيد و آن را در يك ظرف گود بريزد .ظرف را با در پوش به مدت 13 تا 15 دقيقه با قدرت 40 درصد (متوسط)در دستگاه بگذاريد تا دم بكشد.
    4. برنج را در ديس بكشيد و روي آن را با خلال پسته و بادام تزئين كنيد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان