خانه
233K

آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    ژله پیتزا

    ﮊﻟﻪ ﺍﻟﻮﺋﻪ ﻭﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﺣﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺑﺮﺳﻪ . ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺳﺮ ﺧﺎﻟﯽ ﺷﯿﺮﯾﺎ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﻫﻤﺪﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﮊﻟﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮊﻟﻪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﺩﻭ ﺳﺎﻧﺖ ﮐﻒ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﯾﺮﻩ ﺍﯼ ﯾﺎ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﺎﺭﺕ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﺑﺒﻨﺪﻩ .ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻇﺮﻑ ﮔﺮﺩ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺭﻭﯼ ژله ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﮊﻟﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻭ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﺩﻭﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﺭﻭﯼ ﮊﻟﻪ ﻗﺒﻠﯽ ‏(ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﻭﺳﻂ ﮊﻟﻪ ﮔﻮﺩ ﺑﺸﻪ ‏)ﺑﻌﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﻪ. ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺍﺏ ﮔﺮﻡ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺗﮑﻮﻧﺶ ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺎ ﺍﺯ ﮊﻟﻪ ﺟﺪﺍ ﺷﻪ . ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﻣﺜﻞ ﻣﻮﺯ -ﮐﺸﻤﺶ - ﺳﯿﺐ - ﺍﻧﮕﻮﺭ ﻭ ﻫﺮ ﻣﯿﻮﻩ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﺭﻭ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﺜﻞ ﻣﺨﻠﻔﺎﺕ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻮﺩﯼ ﮊﻟﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ

    بعد ﯾﮑﻢ ﮊﻟﻪ ﺍﻧﺎﻧﺎﺱ ﺣﻞ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻭ ﻧﯿﻢ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﮐﻪ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭﺵ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﺗﺎ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺑﻪ ﮊﻟﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﭽﺴﺒﻦ.ﺑﻌﺪ ﺑﻘﯿﻪ ﮊﻟﻪ ﺯﺭﺩ ‏( ﺍﻧﺎﻧﺎﺱ‏) ﺭﻭ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﺸﻪ.ﺑﻌﺪ ﺩﻭﺭ ﮊﻟﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺯﯾﺮ ﺍﺏ ﮔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﻇﺮﻑ ﺟﺪﺍ ﺑﺸﻪ ﻭ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ﻗﺮﺍﺭﺵ ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﯿﺪ.

    ﻣﺜﻞ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺷﺶ ﯾﺎ ﻫﺸﺖ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ كمى ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﯾﺎ ﺷﮑﻼﺕ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘزا

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان