خانه
18.8K

آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    اسكان يا اسكُون scone
    در واقع یک کیک یا نان سریع است كه از لحاظ ظاهر شبيه بيسكوئيت با بافتي شبيه كيك و طعم و مزه اي شبيه نان است و معمولا از گندم، جو یا بلغور به همراه بيكينگ پودر به عنوان یک عامل پف کننده ( عمل اورنده ) تهیه و پخته میشود و گاها ميتواند شیرین هم تهيه شود.
    اسکون در اصل به صورت گرد پخته شده و به صورت قطعات مثلثی بریده و سرو میشود اما شكل هاي ديگر ان نيز تهيه مي شود.
    اسكون هاي شيرين ميتواند به عنوان عصرانه يا صبحانه (اسكون انگلیسی معمولا شیرین به همراه کشمش ، خرما و پنیر) يا به شيوه اسکاتلندی استفاده از ارد سیب زمینی و به عنوان صبحانه اسکاتلندی يا به شيوه استرالیا اسکون کدو تنبل پخته شده يا اسکون خرما تهيه و با كره /مربا /خامه يا چاي و قهوه سرو شود . همچنين اسكون هاي ترش و شور(اسكون پنير فتا و سبزيجات معطر - اسكون گوجه خشك و پنير پارمزان - اسكون پنير بز و اسفناج - اسكون بيكن و... ) به عنوان شام سبك يا پيش غذا و غذاي جانبي تهيه و سرو شود اسكون برعكس نان از (مخمر)استفاده نمي شود به همين علت ان را در دسته نان هاي سريع طبقه بندي ميكنند



    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان