خانه
18.8K

آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    اسكمو زغال اخته
    ميوه مورد نظرتان (الو /الوچه / البالو/زغال اخته ويا تركيب چند ميوه ) را با مقداري اب پخته سپس به آن نمک و در صورت تمايل مقداري شكر(شكر و نمك جهت تعديل طمع ترش ميوه ها است و ميتوان كم يا زياد يا حذف شود ) اضافه میکنیم هنگامي که بافت ان خوب نرم شد از روي حرارت برداشته و بعد از خنک شدن در صورت تمايل صاف كرده و داخل لیوان هاي كاغذي يا قالب مخصوص ریخته ، چوب بستنی را درون آن قرارداده و داخل فریزر میگذاریم. * مي توان مقداري گلپر پودر شده هم به مواد فوق اضافه كرد . * براي برطرف كردن طبع سرد ميوه ها ميتوان از مقدار كمي نبات در دستور نيز استفاده كرد

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان