خانه
18.8K

آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    تخم شربتي
    به علت داشتن تركيبات لعاب دار (موسيلاژي) پس از مخلوط شدن با اب و جذب ان به صورت ژله اي در مي ايد.
    تخم شربتي خواص زيادي دارد و اين گونه نيست كه فقط براي فصل گرما و رفع عطش و تشنگي توصيه شود .
    - مخلوطي از ان با زنجفيل و عسل در درمان سرفه هاي خشك موثر است - سرشار اهن، پتاسيم،كلسيم و امگا ٣ است
    و در تهيه انواع نوشيدني ها با شستن متناوب ان درون اب جهت گرفتن سنگ ريزه (ريگ شور كردن) و مخلوط ان با اب ميوه هاي تازه / عرقيات گياهي / ادويه هاي چون دارچين/ هل/ زنجفيل/ يا مخلوط ان با ماست / شير براي مصرف نوشيدني هاي طعم دار يا دتوكس واتر و اسموتي ها يا براي ايجاد شكل و ظاهري متنوع در انواع پودينگ هاي ميوه اي و دسر ها استفاده مي شود .تخم شربتي را از عطاري ميتوان خريداري كرد .
    تخم شربتي (Basil Seed) تخم گونه اي از خانواده ريحان خودرو است كه در ايران به نام تخم ريحان كوهي يا بادروج معروف است كه تخم و برگ هاي ان نسبت به برگ ريحان كوچك تر است - پاپي سيد (poppy seed ) دانه روغني است كه از گياه خشخاش بدست مي ايد كه بصورت كامل يا پودر شده در صنعت اشپزي و شيريني پزي استفاده مي شود و ورود و كشت ان در ايران ممنوع است . - سياه دانه كه بطور معمول در دسته ادويه ها قرار ميگيرد و در طب سنتي و شيريني - شربت - ليكور و ترشي ها و بر روي خمير نان استفاده ميگردد . - چيا (Chia) گونه اي گياه از خانواده نعناع كه بومي امريكاي جنوبي است كه سرشار از امگا ٣ مي باشد و در نوشيدني هاي چون شير بادام و وانيل و يا به انواع دسر و شيريني اضافه مي شود .
    و متاسفانه در بسياري از سايت هاي فارسي دانه چيا را به اشتباه تخم شربتي مي نامند

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان