خانه
18.9K

آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    مسقطي و مشكوفي از جمله دسر هاي ايراني هستند كه هردو بر پايه نشاسته مي باشند و ميتواند تركيبي ساده با اضافه كردن كمي شير و عرقيات معطر مثل هل يا گلاب را داشته باشد يا زعفراني تهيه شود و يا با اضافه كردن انواع شيره خرما / شيره انگور رنگ و طعم متفاوت با خواص بيشتري را داشته باشد
    مشكوفي شيره انگور ملاير

    نشاسته گل (نشاسته اي با دانه هاي درشت ) اسياب شده : شش قاشق غذاخوري
    اب : شش پيمانه ( چهارپيمانه اب سرد+دوپيمانه اب جوش)
    زعفران دم كرده :يك قاشق چايخوري
    شكر : يك دوم پيمانه
    شيره انگور: يك دوم پيمانه
    عرق هل يا گلاب به مقدار نياز

    نشاسته را درون اب سرد كاملا حل كرده تا از گلوله شدن ان جلوگيري شود سپس اب جوش و زعفران و شكر و شيره انگور را به ان اضافه كرده و روي حرارت ملايم گذاشته و مرتبا هم زده تا به غلظت برسد و كاملا قوام داشته باشد در عين حال نشاسته در حين جوشيدن پخته شود ، در انتهاي پخت مقداري عرق هل و خلال پسته /بادام/كنجد/به ان اضافه كرده و درون ظرف دلخواه ريخته و درون يخچال قرار داده و بصورت سرد سرو ميكنيم.

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان