خانه
8.81K

کدبانو

  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۴/۶/۲۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48373 |46689 پست
    زیباکده
    کدبانو : 
    شما درست میگین عزیزم ولی چون اصالتا این غذا جنوبیه و من تمبر هندی نداشتم با کمی تغییر توی موادش و اضافه کردن شوید امتحانش کردم و خوب شد ولی در غیر این صورت میدونم که باید برای تهیه اش تمبر هندیو توی آب جوش حلش کنیم که هسته هاش جدا کنیم وبعد انقدر باید بجوشه تا مایعش غلیظ بشه به همین خاطر با این عنوان تاپیک زدم . مرسی از توجهت و اینکه این قضیه رو مطرح کردی .
    زیباکده

    خواهش ميكنم گلم93

    چون عنوان غذا رو زده بوديد قليه ميگو جنوبي عرض كردم 11

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان