خانه
73K

انواع مربا

  • ۲۳:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست

    مربای هویج و پرتقال

    🍊 مواد لازم

    هویچ  1000 گرم

    شکر  1500 گرم

    پرتقال  1 عدد

    خلال پسته  100 گرم

    آب  4 تا 6 لیوان

    🍊 دستور

    هویج ها را پس از شستن یا به صورت خلالهای باریک و نسبتاً بلند رشته نموده یا از رنده مخصوص مولینکس رد می نماییم.

    سپس شکر و آب را مخلوط نموده و پس از جوش آمدن، هویچ را اضافه نموده و روی حرارت گذاشته تا تقریباً بصورت ملایم بجوشد.

    زمانی که شهد مربا مقداری غلیظ شد، پوست یک پرتقال را از رنده ریز رد کرده و آب پرتقال را نیز می گیریم و در مربا مخلوط می نماییم و می گذاریم مربا بجوشد تا شهد آن غلیظ شده و بر سطح مربا جمع شود.

    ریختن پرتقال در این مربا هم باعث طعم جالب می شود و هم اینکه آب پرتقال مانع از شکرک زدن می شود.

    🍊 نکات قابل توجه

    اگر از خلال پرتقال یا نارنج استفاده کردیم، باید دو بار آنرا جوشانده و چندین بار در آب سرد خیسانده و آب آنرا عوض نماییم، سپس در نیمه پخت مربا آنرا اضافه کنیم.

    انواع مربا انواع مربا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان