خانه
73K

انواع مربا

  • ۰۶:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19791 |39377 پست

    انواع مربا

    طرز تهیه مربای انجیر

     

    انجیر 1 کیلو . شکر 700 گرم . آب 1 لیوان . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری . گلاب 1 قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه :

    درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید.

    حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.

     

    نکته ها : 

    بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد ، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد ؛ انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد ؛ در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.

    اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

    انواع مربا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان