خانه
8.33K

غذاهای گیاهخواران

  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۴/۸/۱۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    آبگوشت گیاهی

    مواد لازم:
    نخود ۱پیمانه

    لوبیا چیتی ۱پیمانه

    سیب زمینی کوچک ۳عدد

    گوجه فرنگی درشت ۳عدد

    رب گوجه ۲قاشق غذاخوری

    پیاز ۲ عدد

    لیموعمانی ۱عدد

    ادویه و نمک به میزان لازم

    سیر ۳حبه

    روغن سه قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    اول از همه حبوبات رو به مدت سه الی چهار ساعت و اگر وقت کافی داریم یک شب تا صبح میگذاریم در آب خیس بخوره و در این مدت دو تا سه بار آب آن را عوض میکنیم که اینکار کمک میکنه نفخ ناشی از مصرف حبوبات از بین بره.

    حبوبات را با آب کافی میگذاریم در قابلمه جوش بخوره تا وقتی که مطمئن بشیم کاملا پخته شده.بعد گوجه ها و پیاز را ریز کرده همراه با سیر ،ادویه ، نمک ، لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی در قابلمه میریزیم.

    سیب زمینی ها را هم پوست گرفته و درسته به آن اضافه می کنیم.

    ابتدا شعله را زیاد می کنیم تا شروع به لعاب انداختن کنه و بعد از آن حرارت را کم کرده و میگذاریم حدود یک تا دو ساعت روی شعله کم جا بیفته.

    برای اینکه غلظت خوبی داشته باشه من چند تکه نان در آن میاندازم و آبگوشت ما به سرعت غلیظ میشه میتونید اینو امتحان کنید خیلی جالبه.

    با وجود اینکه این آبگوشت، گوشت نداره ولی بی اغراق طعمش با آبگوشت معمولی هیچ فرقی نمی کنه.من این آبگوشت رو برای چند نفر از کسانی که عاشق آبگوشت هستند درست کردم باور نمی کردند میشه آبگوشت بدون گوشت طعمی به این خوشمزگی داشته باشه.

    دو سه قاشق غذاخوری روغن در زمان طبخ به آبگوشت اضافه کنید.

    موقع سرو این غذای سنتی سبزی خوردن و ترشی رو فراموش نکنید.نوش جاااان

    غذاهای گیاهخواران

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان