خانه
7.26K

آشپزی با ماهی

  • ۱۶:۱۱   ۱۳۹۴/۷/۴
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    آشپزی با ماهی

    سالاد ماهی با چاشنی پیاز و آبلیمو

    مواد لازم برای 4 نفر :

    1- فیله ماهی                                                500 گرم

    2- فلفل سبز خرد شده                                    3-2 قاشق چایخوری

    3- سیر خرد شده                                           1 قاشق چایخوری

    4-آبلیموی تازه                                               1 فنجان (250 میلی لیتر)

    5-نمک                                                         1/2 قاشق چایخوری

    6-پیاز حلقه حلقه                                           2 عدد کوچک

    7- گشنیز تازه خرد شده                                  4 قاشق غذا خوری

    8- روغن زیتون                                              1/4 فنجان (60 میلی لیتر)

    9- گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده             1 یا 2 عدد(به دلخواه)

    این ماهی یک نوع پیش غذا محسوب میشود که گوجه رنگ و طعم خاصی به آن میدهد شما میتوانید آن را با برگ کاهو و چیپی سرو نمایید.

    طرز تهیه :

    ماهی ها را در کاسه ای بگذارید و روی آنها آبلیمو بریزید و بهم بزنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس باقی مواد را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و مجددا به مدت 2-1 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا گوشت ماهی در مایع آن پخته و رنگ آن سفید شود.

    ماهی را خنک سرو نمایید.


    آشپزی با ماهی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان