خانه
7.26K

آشپزی با ماهی

  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۴/۸/۶
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    ماهی با سس گوجه و سیر

    مواد اولیه:
    گشنیز (یا جعفری) 1 لیوان
    فلفل قرمز (کبابی) 2 عدد
    فلفل قرمز (پرک) 1/2 ق چ
    فلفل قرمز 1/4 ق چ
    شکر (یا 1 ق چ عسل) 1/2 ق چ
    پاپریکا 1/2 ق چ
    رب گوجه فرنگی 1/4 فنجان
    آب (داغ) 1 و 1/2 فنجان
    فیله ماهی (هر نوع ماهی به دلخواه) 4 تکه
    سیر 12 حبه
    نمک و فلفل مقداری

    رب گوجه و نمک و فلفل و پاپریکا و شکر یا عسل رو در آب گرم حل می کنیم

    گشنیز را کف تابه ای پهن میکنیم. فلفل دلمه ای تکه شده و سیرهای درشت خورد شده رو روی سبزیها پخش می کنیم

    تکه های فیله ماهی رو روی سبزیجات می چینیم و نمک و فلفل سیاه و قرمز می پاشیم

    سس گوجه رو روی تمام تکه های ماهی پخش می کنیم:
    حرارت گاز رو روشن می کنیم تا سس به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا ماهی بپزه حدود 15 دقیقه و در این مدت سس رو در تابه می چرخونیم تا به همه جای ماهی ها برسه

    اگر سس هنوز آبکی بود حرارت رو زیاد می کنیم تا سس غلیظ بشه.

    آشپزی با ماهی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان