خانه
104K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    اگر می خواهید یک کدبانوی تمام عیار باشید لازم است این ترفندها را بدانید.

    _ برای این که قسمت های آخر شکلات صبحانه و کره بادام زمینی به هدر نرود، مقداری بستنی در این شیشه ها بریزید تا هم بستنی خوشمزه شود و هم از باقی مانده شکلات یا کره بادام زمینی کاملا استفاده شود.

    _ تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده یک رنگ شود.

    _ برای جلوگیری از چسبیدن گوشت یا ماهی به ته ظرف، ابتدا ته ظرف یک لایه از برش های لیمو قرار دهید و سپس گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید.

    _ پیازهای ریز را ابتدا در آب جوش قرار دهید تا به آسانی پوست شود.

    _ برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا می شود.

    _ برای از بین بردن طعم تلخ هر گیاهی، آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید.

    _ پاستا را هنگام گرم کردن مجدد به شکل دونات در بیاورید تا سریع تر گرم شود.

    _ ظرف بستنی را در پلاستیک فریزر بگذارید تا هنگام برداشتن بستنی نرم بماند.

    _ برای ثابت نگه داشتن تخته گوشت، زیر آن پارچه خیس قرار دهید.

    زیباکده

    خیلی خوب بود واقعا چندتا چیز مفید یاد گرفتم از جمله اون بستنیه 8

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان