خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۲۱:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

     خورش کرفس خوشمزه تر 

    چکار کنیم خورش کرفس خوشمزه تر شود

    باید در سه مرحله پیاز داغ را به آن اضافه کرد .

    مرحله اول همان اول پخت

    بار دوم وقتی یک ساعت از پخت خورش گذشت

    و بار سوم هم یک ربع مانده که خورش را از روی حرارت برداریم.آب لیموی خورش تازه باشد .آن را هم آخر پخت اضافه کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان