خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۲۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    فوت و فن کدبانوگری با تفاله هویج:

     وقتي با دستگاه آبميوه‌گيري آب هويج مي‌گيريد تفاله‌هايش را دور نريزيد؛ مي‌توانيد با بسته‌بندي و نگهداري آنها در فريزر از اين مواد ظاهرا بلااستفاده در آشپزي‌هاي آينده خود استفاده بهينه کنيد.

    ۱- وقتي قصد پخت خورش فسنجان داريد، مي‌توانيد به اندازه پودر گردو از اين تفاله‌هاي نگهداري شده هويج استفاده مجدد کنيد. آنها را در روغن تفت دهيد و به خورش بيفزاييد. با اين کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هويج مي‌گيرد انگار که به آن زعفران زده‌ايد!

    ۲- وقتي سوپ تهيه مي‌کنيد مقداري از تفاله‌هاي هويج را در آن بريزيد تا هم زودتر بپزد هم اين‌که سوپتان لعاب بيشتري بيندازد.

    ۳- هنگام پخت کوکوي سبزي يا سيب زميني، مقداري از تفاله‌هاي هويج را به مايه کوکو اضافه کنيد (البته بهتر است در اين مورد تفاله‌ها فريز نشده باشند) کوکوي شما خوش‌طعم‌تر خواهد شد.

    ۴- در زمان پخت مرغ، پياز را رنده کرده، از اين تفاله‌هاي هويج به آن اضافه کنيد تا به مرغ طعم بهتري داده شود و بوي مرغ بشدت کاهش مي‌يابد.

    ۵- هنگام پخت برنج، با تفاله‌هاي هويج مي‌توانيد ته‌ديگ هويج درست کنيد. کمي از آنها را با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکش‌شده يکي دو کفگير به مواد اضافه کنيد و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کرده‌ايد پخش کنيد و برنج را روي آن بريزيد. ته‌ديگي بسيار خوشمزه عايدتان خواهد شد!

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان