خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

     پنير پيتزای خونگی

    با روش زير به راحتي پنيرپیتزاي خانگي درست کنيد.

    چي لازم داريم؟

    شير پاستوريزه : 2 ليتر

    سرکه : يک تا دو قاشق غذاخوري

    نمک: به ميزان لازم

    پارچه نخي نازک و کاملاً تميز : يک متر.

    چطوري بپزيم؟

    شير را روي حرارت بگذاريد. 

    بعد از جوش آمدن، قطره قطره سرکه را افزوده و همچنان بجوشانيد. 

    در اين موقع شير شروع به بسته شدن مي‌کند. 

    زماني که شروع به سفت شدن کرد ديگر نيازي به اضافه کردن سرکه نيست. 

    در همين حالت شير را سه دقيقه ديگر بجوشانيد. 

    بعد از اين مدت، آن را داخل پارچه نازک بريزيد و اطراف آن را جمع کنيد و گره بزنيد. 

    در يک ظرف مقداري آب و نمک آماده کنيد و پارچه محتوي شير سفت شده را، در آب و نمک به مدت ده دقيقه قرار دهيد. 

    بعد از آن پنير را از داخل پارچه خارج کنيد و مجددا در يک قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و ده دقيقه هم در اين حالت پنير را بجوشانيد.

    دقت کنيد که اين جوشاندن باعث کش آوردن پنير شده و هر چقدر ملايم‌تر و بيشتر بجوشد کش‌دار‌تر مي‌شود.وبعد انرا خاموش می کنیم ومنتظر می مانیم تا سرد شود که خودش را بگیرد و بعد از سرد شدن ان را رنده می کنیم .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان