خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۹:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    کاربر فعال|83 |232 پست

    -کلم پلویی بدون نفخ

    برای اینکه نفخ کلم را بگیرید وقتی دارین کلما رو سرخ میکنید دوسه قاشق سرکه بهش اضافه کنید اینطوری کلم بوی خوبی هم میگیره

    -جایگزین رب در قرمه سبزی

    همین الآن برید یکم لبو بخرید رنده کنید تو دوتا سینی بزارید رو بخاری خشک کنید بعد که خوب خشک شدآسیاب کنید وبرای خورشت قیمه و قرمه سبزی ازش استفاده کنید خیلی رنگ قشنگی به خورشتتون میده

    میشه مثل زعفرون دمش کنید و برنج رو باهاش رنگی کنید

    ویرایش شده توسط Neda74 در تاریخ ۷/۱۱/۱۳۹۴   ۰۹:۱۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان