خانه
102K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    روش گرفتن تلخی خلال پرتقال و نارنج

    روش گرفتن تلخی خلال پرتقال و نارنج

    ابتدا پوست پرتقال یا نارنج را به صورتی بگیرید که از سفیدی آن به پوست نارنجی نماند.

    سپس آن را خلال کنید و برای گرفتن تلخی پوست پرتقال آن را به مدت یک تا دو روز در آب نیم گرم خیس کنید. (در این فاصله آب آن را سه تا چهار مرتبه عوض کنید.) دو بار آن را بجوشانید تا کاملا تلخی آن گرفته شود و در آب سرد بریزید.

    هنگام مصرف در آبکش بریزید و برای شیرین شدن خلال پرتقال در ظرف مناسبی نصف پیمانه شکر را با دو پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

    بعد خلال های پرتقال را به آن اضافه کنید و بجوشانید تا خلال ها طعم شیرین بگیرند. سپس در آبکش بریزید.

    نکته: خلال نارنج یا پرتقال را در ظرفی از جنس روی نریزید، زیرا از شفافیت خلال ها کاسته و خلال ها خوش رنگ نمی شوند. برای این کار، بهتر است از ظرف لعابی استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان