خانه
102K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    کشمش ها را اینطوری بشویید 

    همیشه کشمشها رو بشویید , حتی بهترین کشمش ها در لاگژری ترین پکیج ها هم وقتی شسته میشوند تازه میزان الودگی و مواد اضافی در اونها را میبینید. شستن ان اصلا وقت گیر نیست و بعد از ان هم با لذت بیشتر کشمش را میل میکنید.

    کشمشها را در یک ظرف اب ریخته و یک قطره مایع ظرفشویی بدون بو کف دستتان بریزید , کف درست کنید و با همان دست کشمش ها را زیر و رو کنید .حالا اب را که تیره رنگ شده خالی کنید و دوباره ظرف را پر از اب کنید . چند بار تکرار کنید تا اب کاملا شفاف شود. کشمش ها را در یک ابکش ریخته , زیر شیر اب گرفته و آبکشی کنید. در همان ابکش هم به راحتی دوباره خشک شده و به حالت اول بر میگردد و یا روی یک دستمال پهن کنید.( نکته مهم در شستن کشمش ان است که اصلا کشمش را در اب خیس نکنید یا زیاد در اب مکث نداشته باشد. چون با جذب اب کیفیت ان تغییر میکند و خشک شدن انها هم طولانی میشود.

    خلاصه ای از خواص کشمش

    کشمش یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم است. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم دارند، خوردن کشمش بسیار مفید است.

    کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.

    کشمش در سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.

    کشمش منبع خوب ویتامین د و هورمون استروژن است .

    کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک است باعث خرابی دندان نمی شود.

    کشمش برای سلامت دندان و لثه مفید می باشد.

    کشمش منبع خوب ویتامین ها و غناصر مغذی مورد نیاز بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین در کشمش موجود است.

    کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.

    فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، و همچنین کنترل قند خون می شود.

    کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.

    آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.

    کشمش میزان ال دی ال یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می گردد.

    کشمش موجب کاهش استرس می گردد.

    این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.

    کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود.

    کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و کاهش وزن نیز می باشد.

    کشمش مانند هویج، برای سلامتی چشم مفید است.

    کشمش باعث تقویت اعصاب می شود.

    کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می کند.

    با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنید.

    کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می گردد.

    کشمش، دهان را خوشبو می کند.

    کشمش اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان