خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۸:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    فوت_و_فن_درست_كردن_ژله٢

    🔮نگهداری ژله ی آماده شده : 

    ✳️میتوانید ژله ی آماده شده را چه قبل از برگرداندن چه بعد از برگرداندن در یخچال تا مدتها نگه داری کنید. بیشتر از یک هفته امتحان نشده است اما بهتر است که با سلفون یا درپوشِ ظرف روی آن را بپوشانید چون به دلیل عملکرد یخچال ممکن است رطوبت آن طی زمان زیاد گرفته شود و ژله ی پاستیلی تری داشته باشید ، بیشتر از یکی دو روز این اتفاق خواهد افتاد ؛ بنابراین میتوانید ژله های مهمانی خود را از روز قبل آماده کرده و در یخچال نگه داری کنید.

    🔮نکته ی ترکیب کردن چند رنگ ژله ( مثلا برای رنگین کمان ) : 

    ✳️ژله ی لایه قبلی باید بسته شده باشد اما تا حدی که وقتی انگشت رویش بزنیم کمی حالت چسبندگی داشته باشد ( اما بسته شده باشد و مایع و رقیق و سفیده ی تخم مرغی و ... نباشد ) در غیر اینصورت در موقع سرو و پس از برش لایه ها از هم جدا میشوند.

    ✳️محلول ژله لایه دوم کاملا خنک شده باشد بعد آن را روی لایه ی اول که بسته شده است (طبق شرایط بالا) بریزیم.

    🔮طرز تهیه ی ژله های ترکیبی

    ✳️برای درست کردن ترکیب ژله های آماده با مایعاتی غیر از آب یا مات نمودن آن کافیست لیوان دوم یعنی آب سرد را حذف نموده و به جای آن از بستنی ، شیر ، خامه و ... دیگر مناسب با طعم همان پودر ژله استفاده کنیم.

    ✳️نکته 1: برای ترکیب ژله با بستني یا شیر یا خامه یا ماست باید این نکته را رعایت کنیم که محلول ژله و آب جوش کاملا خنک شده باشد بعد آنها را اضافه کنیم و گرنه ژله دورنگ میشود یا بریده بریده و حتما خوب هم بزنيد.

    ✳️نکته 2: برای ترکیب با بستنی ، بستنی را چند دقیقه قبل از فریزر به دمای محیط انتقال داده باشید یا به عبارتی بستنی شل شده به محلول خنک شده اضافه کنید و اینکه مطمئنا ژله ی شیرین تری خواهیم داشت ( بهتر است با همزن بزنید ).

    ✳️نکته3: برای ترکیب با خامه یا ماست ؛ خامه را ابتدا در ظرف کمی بزنیم تا روان شود بعد به محلول خنک شده اضافه کنیم تا تکه تکه و مخلوط نشده نشود .

    🔮برای ترکیب کردن ژله با انواع میوه : 

    ✳️ژله را آماده کرده و در یخچال میگذاریم تا نیم بند شود در اینصورت وقتی میوه ها را به آن اضافه کنیم بالا نیامده و در هر جایی که آنها را جاسازی! کنیم قرار میگیرند ، نیم بند شدن ژله هم یعنی اینکه ژله به غلظت سفیده ی تخم مرغ برسد.

    ✳️برای نیم بند شدن ژله هم یا باید ژله را در یخچال گذاشته ومراقب باشیم تا غلظتش به اندازه سفیده تخم مرغ برسد یا به جای آب سرد یخ ریخته و هم بزنیم تا به غلظت مورد نظر برسد و سپس میوه ها را به آن اضافه کنیم.

    ✳️اگر به ژله یخ اضافه میکنیم باید مراقب باشیم که پس از رسیدن به غلظت دلخواه سریع یخ های باقیمانده را درآوریم چون ژله خیلی زود از حالت نیم بند به حالت غلیظ تر در میآید و ممکن است در این حالت بتوانیم میوه ها را باز جاسازی کنیم اما ژله ی شفافی نخواهیم داشت!

    ✳️راه دیگر هم اینست که یک لایه ژله در ظرف مورد نظرمان ریخته و بگذاریم در یخچال بطور کامل ببند سپس میوه ی مورد نظر را روی آن ریخته و باز یک لایه ی نازک! از ژله به عنوان چسب میوه روی آن ریخته و بگذاریم تا ببندد سپس بقیه ی ژله را ریخته و بگذاریم در یخچال تا زمان سرو ، در این حالت اگر بخواهیم چند لایه از میوه داشته باشیم باید برای هر لایه این عمل را تکرار کنیم که من از اين روش استفاده ميكنم.

    ✳️حجم لایه ی اولیه از ژله ( قبل از اضافه کردن میوه ) بسته به جای دلخواه شما برای گذاشتن میوه دارد.

    ✳️در مورد میوه هایی مثل کیوی ، انبه ، نارنگی و آناناس خام که آنزیم دارهستن ( همان آنزیمی در کیوی که باعث پوک شدن گوشت جهت آماده سازی کباب میشود! ) باید میوه را قبلا یا بخار پز کرد یا در آب کمی جوشاند ، اگر از کمپوت آناناس یا هرکدام از این میوه ها استفاده کنیم این مشکل رفع خواهد شد ، در مورد آبمیوه ی این میوه ها نیز باید آبمیوه را همراه با کمی شکر کمی جوشاند تا آنزیم آن از بین برود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان