خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    تاريخ_مصرف_موادغذايي

    تـﺎﺭﯾـﺦ ﻣـﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ، ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﺎﺩﻩ ﯼ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻓﺎﺳﺪ ﺷﺪﻥ ﺁﻥ ﺑﺪﺍﻧﺪ، ﻣﺸــﺮﻭﻁ ﺑـﺮ ﺍﯾـﻨـﮑﻪ ﺷﺮﺍﯾـﻂ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﺎﺩﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮐﺎﻣﻼ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﮔﺮﺩﺩ. ﺍﯾـﻦ ﻣـﺪﺕ ﺑـﻪ ﻋــﻮﺍﻣــﻠـﯽ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎﺕ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ، ﻧﻮﻉ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﻭ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺁﻧﻬـﺎﺑﺴﺘﮕﯽ ﺩﺍﺭﺩ.

    ﺣﺎﻝ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﺑﯿﺎﻥ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.

    🔹1- ﺳﺲ ﮐﭽﺎﭖ ﻭ ﺧﺮﺩﻝ: 4 ﺗﺎ 6 ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ

    🔹2- ﺗﺮﺷﯽ : 1 ﺳﺎﻝ

    🔹3- ﻧﺎﻥ : 3ﺗﺎ 5 ﺭﻭﺯ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﯾﺨﭽﺎﻝ، 1ﻫﻔﺘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ، 3ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﯾﺰﺭ

    🔹4- ﺁﺟﯿﻞ  : 8 ﻣﺎﻩ

    🔹5- ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻧﯽ : 2 ﺳﺎﻝ (ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ)

    🔹6- ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻩ(ﺩﺭ ﻗﻮﻃﯽ) : 6 ﻣﺎﻩ

    🔹7- ﺳﺮﮐﻪ : ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ (ﺗﻨﻬﺎ ﺩﺭ ﻇﺮﻭﻑ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﯼ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺷﻮﺩ)

    🔹8- ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺟﺎﺕ : 24 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ)

    🔹9- ﭼﺎﯼ : 18 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹10- ﺷﮑﺮ : 24 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹11- ﺑﺮﻧﺞ: 24 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ)

    🔹12- ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ: 24 ﻣﺎﻩ

    🔹13- ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ: 18 ﻣﺎﻩ (ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹14- ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ: 24 ﻣﺎﻩ (ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹15- ﻏﻼﺕ: 6 ﺗﺎ 12 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ)، 2 ﺗﺎ 3 ﻣﺎﻩ

    🔹16- ﺷﮑﻼﺕ: 12 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﻨﮏ)

    🔹17- ﺁﺭﺩ: 6 ﺗﺎ 8 ﻣﺎﻩ (ﻇﺮﻑ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹18- ﮊﻟﻪ: 7 ﻣﺎﻩ

    🔹19- ﻋﺴﻞ : 12 ﻣﺎﻩ

    🔹20- ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ: 2 ﺗﺎ 3 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻧﮕﺮﺩﺩ)

    🔹21- ﻧﻤﮏ : ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان