خانه
104K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۹:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19791 |39377 پست
    #نکات کلیدی برای شیرینی نخودچی بهتر








    🌸 اولین مواد مهم آرد نخودچی هستش لطف کنید ارد نخودچی که میخرین بچشید طعم موندگی طعم گس یا بوی خاصی نده رنگش خیلی مصنوعی زرد رنگ نباشه دست بزنید نرم باشه درشتی نداشته باشه .


    🌸روغن شماره 50 كه براى اين شيرينى تهيه ميشه از لحاظ ظاهرى نرمه انگشت توش فرو میره و سفت و خشک نیست و ميتونىد اونو از لوازم قناديا تهيه كنيد به دليل اينكه اين روغن انواع مختلفى داره زمان خريد تاکید کنید برای شیرینی خشك باشه و مراقب باشيدبا روغن خیلی سفت مثلا شماره 44 اشتباه گرفته نشه

    🌸البته برای این نوع شیرینی میتونید از روغن نیمه جامد هم استفاده کنید . ولی با روغن قنادی شیرینی خیلی راحت تر قالب میخوره

    🌸توجه كنيد شیرینی نخودچی همانطور که میدونید کیفیت اصلی شو از نوع و کیفیت ارد و روغن مصرفى میگیره پس در اين مورد با وسواس عمل كنيد



    🌸در صورت تمايل میتونید نخود گل بخرید آسیابش کنید دو سه بار بعد الکش کنید در واقع بهترین و مطمعن ترين حالت اينه كه خودتون آرد نخودچى رو در منزل تهيه كنيد


    🌸براى الك كردن آرد نخودچى از الك حرير بايد استفاده كنيد كه از لوازم قناديا قابل تهيست
    در صورتيكه الک حریر ندارین از یه پارچه حریر استفاده کنید

    🌸 پودر قند مصرفيتون رو باید از لوازم قنادی بخرید موقع خرید لمس کنید که درشتی نداشته باشه اگر هم داره چاره ای نیست بیارین خونه از الک حریر رد کنید

    🌸پودر هل خوب بخرید بوش مشخصه ترم و یکدست باشه . بهتره هل رو بخرید هل سبز رو اسیاب کنید و یکی دوبار الک کنید نرم هاشو بردارید برا شیرینها استفاده کنید .



    🌸گاهى اوقاتدر شيرينى نخودچی زعفرون استفاده ميشه كه زعفرون برای رنگ شیرینیه البته طعم هم میده زعفرون رو دم کنید خیلی غلیظ به خمیر نخودچی اضافه کنید البته ضروری نیست .

    🌸گاهى اوقات با کاکایو روی نخودچی رو نقش میاندازن این مدل تزیین آموزش داده شد

    🌸تو دستور پودر هل داریم یه طعم سنتی بعضیها زنجبیل میرنن یا وانیل ولی طعم خوب نخودچی به نظر من با پودر هل تکمیل میشه

    🌸در صورتيكه كانر شيرينى در دسترستون نبود با هر وسیله دم دست ته ماسوره یا حتی ته یک دکمه خوشگل از خودتون سلیقه به خرج بدین و شيرينى رو قالب بزنيد


    🌸 مجدد تاكيد ميشه پودر قند و ارد نخودچی باید الک بشن چون نرمی و لطافت شیرینی نخودچی بستگی به این دو ماده داره اگه درشتی تو شیرینی حس میکنید بدونید ارد یا پودر قندتون مرغوبين لازم رو نداشته

    🌸توصيه ميشه براى اولين بار از نصف مقادير براى امتحان استفاده كنيد


    🌸 براى پخت شيرينى بهتره كه سینی فرتون بهتره از جنس الومنیومی باشه گالوانیزه نخرین چون به داليل نازك بودن زود ته شیرینی میسوزه
    منظور از گالوانیزه یعنی مشابه جنس لوله بخاریها الومنیومى
    درصورتيكه اين نوع سينى در دستوس نبود از كاغذ روغنى استفاده كنيد


    🌸کاتر یا قالب نخودچی معمولا ریزه از لوازم قنادیها تهیه کنید مدلهای ریز یا متوسط خوسگلی تو لوازم قنادیها هست . لطفا کاترتون فلزی باشه پلاستیکی نباشه .
    وردنه . سینی . و ...

    🌸بعضیها نخودچی کاکایویی دوست دارن خوب دوست دارین کاکایو هم میتونید بخرید نصفشو کاکایو بزنید نصفشو ساده درست کنید

    🌸 یه وردنه ساده چوبی یا پلاستیکی نياز دارين که بتونید خمیر رو باز کنید

    🌸برای تزیین پودر پسته یا تخم خرفه یا از خود نخودچی نخود گل شور نشده استفاده میتونید بکنید .

    🌸حتماسینیتون رو کنار دستتون بذارید . موادتون رو وزن کنید .

    🌸میتونید همه اردتون آرد نخودچی باشه اضافه کردن ارد سفید باعث منسجم شدن شیرینی میشه و شیرینی خورد نمیشه . هردو نوعآردتون رو با هم تو ظرفتون الک کنید

    🌸 زمانيكه ارد نخودچی تون رو وزن کردین سه قاشق سوپخوری یا غذاخوری از ارد نخودچیتون بردارین بجاش سه قاشق غذاخوری ارد سفید شیرینی اضافه کنید . میتونید 30 گرم ارد نخودچی کم کنید و 30 گرم ارد سفید اضافه کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان