nanin joon :
سلام
هم مطلبتون فوق العاده بود هم کارای زیبایی که گذاشتید.
واقعا ممنون
فقط برای من یه سوال پیش اومده: اینکه تمام این فوایدی که نام بردید در ظروف مسی قرمز رنگ(همون مس خالص) که تو عکساتون هم مشاهده میکنیم وجود داره یا اینکه باید طرف مسیمونو بدیم اصطلاحا سفید کنن؟
من جایی خونده بودم که مس قرمز عامل انتقال دهنده میکروب هاست. آیا این گفته صحت داره؟
متشکر
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
از دوران قدیم تا به امروز برای استفاده از ظروف مسی داخل ان را قلع اندود یا به اصطلاح سفید گری می کنند دلیل اصلی سفید کردن داخل ظروف مسی جلوگیری از ورود بیش از حد یون مس به داخل غذا می باشد که حتی خود قلع خاصیت ضد سرطانی دارد در صورتی که داخل ظروف قلع اندود نشود و یون مس بیش از حد وارد غذای شما شود در صورت استفاده مداوم در طولانی مدت یون مس بیش از اندازه وارد کبد می شود که در نهایت باعث مسمومیت می گردد باید به اطلاع شما برسانم که مس خاصیت میکروب زدایی بسیار قوی دارد حتی اگر اب میکروب دار به مدت 10 ساعت در پارچ مسی باقی بماند پارچ مسی اب را تسفیه و گوارا می کند که راجع به این قضیه در اینده نزدیک پست خواهم گذاشت .