خانه
83.9K

انواع ظروف مسی - زرمس

  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    کاربر جديد|76 |56 پست
    زیباکده
    nanin joon : 
    سلام
    هم مطلبتون فوق العاده بود هم کارای زیبایی که گذاشتید.
    واقعا ممنون
    فقط برای من یه سوال پیش اومده: اینکه تمام این فوایدی که نام بردید در ظروف مسی قرمز رنگ(همون مس خالص) که تو عکساتون هم مشاهده میکنیم وجود داره یا اینکه باید طرف مسیمونو بدیم اصطلاحا سفید کنن؟
    من جایی خونده بودم که مس قرمز عامل انتقال دهنده میکروب هاست. آیا این گفته صحت داره؟
    متشکر
    زیباکده

    با سلام خدمت شما کاربر گرامی 

    از دوران قدیم تا به امروز برای استفاده از ظروف مسی داخل ان را   قلع اندود یا به اصطلاح سفید گری می کنند دلیل اصلی سفید کردن داخل ظروف مسی جلوگیری از ورود بیش از حد یون مس به داخل غذا می باشد که حتی خود قلع خاصیت ضد سرطانی دارد در صورتی که داخل ظروف قلع اندود نشود و یون مس بیش از حد وارد غذای شما شود در صورت استفاده مداوم در طولانی مدت یون مس بیش از اندازه وارد کبد می شود که در نهایت باعث مسمومیت می گردد باید به اطلاع شما برسانم که مس خاصیت میکروب زدایی بسیار قوی دارد حتی اگر اب میکروب دار به مدت 10 ساعت در پارچ مسی باقی بماند پارچ مسی اب را تسفیه و گوارا می کند که راجع به این قضیه در اینده نزدیک پست خواهم گذاشت .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان