خانه
85.5K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۰۰:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞چیپس میوه:

    شکر 1لیوان

    آب الیوان سرخالی

    هرنوع میوه ای که دوست دارید

    شکر وآب راروی حرارت قرار دهید تا 5دقیقه بجوشد .میوه هارا به صورت ورقه های نیم سانتی اسلایس کنید .بعد میوه هارا داخل شربت زده در صافی قرار دهید تا کاملا شربت اضافی آن جدا شود بعد 20 دقیقه روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم چیده وبا دمای 140درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا میوه ها خشک شوند.

     

    روش نگهداری

    جهت نگهداری چیپس میوه‌ها، ظروف دربسته شیشه‌ای یا پلاستیكی بسیار مناسبند و بدین‌گونه تبادل گاز و رطوبت با هوای بیرون انجام نمی‌شود، حتی می‌توان از بسته‌های جاذب رطوبت یا یك قطعه نشاسته بزرگ (در صورتی كه با میوه‌ها تماس نداشته باشد) استفاده كرد و آن را در جای تاریك، خشك و خنك نگهداری كرد. با این روش، این میوه‌ها 3 تا 4 ماه سالم خواهند ماند.میوه ها را با دستگاه خشک کن میوه هم میتوانید خشک کنید ، فقط کافیست میوه ها را روی توری بچینید و دستگاه را به برق بزنید ، همچنین میتوانید میوه ها را روی شوفاژ نیز خشک کنید.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان