خانه
28.8K

انواع ساندویچ

  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ساندویچ خانگی با گوشت 

    🌭مواد لازم ؛؛ 🌭🌭

    گوشت گوسفندی ریز خرد شده   ۱۵۰ گرم

    قارچ   ۳ عدد

    پیاز   ۱ عدد

    سس گوجه فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری

    سس تند ( سالسا)   ۱ قاشق چای خوری

    ماست‏   ۱/۲ لیوان

    سس مایونز   ۱ قاشق غذا خوری

    آب   ۲ قاشق غذا خوری

    پنیر چدار   ۷۰ گرم

    گوجه فرنگی   ۱ عدد

    خیار   ۱ عدد

    گشنیز   ۲ قاشق غذا خوری

    خمیر پیراشکی   ۱ بسته

    پودر سیر ، آویشن    به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    روغن    به مقدار لازم

    🍟طرز تهیه🌭

    ۱-🌭  خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.

    ۲-🌭 ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. 

    ۳-🌭 گوشت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. 

    ۴-🌭 پودر سیر، آویشن، سس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و در آخر آب، نمک و فلفل را اندازه کنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد.

    ۵-🌭 گشنیز ها را ریز خرد کنید و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    ۶-🌭 خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کنید و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط کنید.

    ۷-🌭 خمیرهای پیراشکی را به شکل ورقه‌های نان گرد یا مستطیل با ضخامتی که دوست دارید، قالب بزنید و بعد داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ کنید؛ سپس روی دستمال یا توری بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

    ۸-🌭 در آخر به سادگی نان‌ها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه به صورت ساندویچ در آورید و غذا را سرو کنید .برای هر ساندویچ از دو قطعه نان سرخ شده استفاده کنید.

    انواع ساندویچ

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان