خانه
28.8K

انواع ساندویچ

  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ساندویچ_تخم_مرغ_فانتزی_  

    مواد لازم برای۵ نفر

    نان ساندویچی   ۵ عدد

    تخم مرغ   ۴ عدد

    خامه‏ پرچرب   ۱/۳ پیمانه

    سوسیس مرغ   ۲/۳ پیمانه

    پیازچه   ۱/۳ پیمانه

    پنیر موزارلا (موتزارلا)   ۱/۲ پیمانه

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    روغن   ۲ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    ۱-  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌‌‌نهایت گرم کنید. 

    ۲-  سوسیس‌ها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند . 

    ۳- روی کاغذ مخصوص یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته و کمی خنک شوند (بسته به سلیقه و ذائقه خود می‌توانید از سوسیس گوشت، کالباس بوقلمون یا ... استفاده کنید). 

    ۴-  در کاسه‌ای متوسط، تخم مرغ‌ها را بشکنید و خامه را به آن اضافه کنید. با چنگال یا همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود. 

    ۵- سوسیس، پیازچه خرد شده، پنیر رنده شده، نمک و فلفل (سیاه یا قرمز) را به مخلوط تخم مرغ اضافه و کمی به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. 

    ۶-  روی نان‌های ساندویچی یا باگت را به شکل چشم ببرید و داخل نان‌ها را کمی خالی کنید تا نان به صورت قایق دربیاید (در اینجا از نان ساندویچی با طول تقریبی ۲۰ سانتیمتر و از نوع سبوس دار آن استفاده کنید). 

    ۷- داخل نان‌ها را با مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن‌ها را روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشانده شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزید تا تخم مرغ کاملا پخته و ثابت شود. 

    ۸- می‌توانید دو عدد قاشق بستنی را به عنوان پارو، در کنار ساندویچ تخم مرغ که به شکل قایق درست شده قرار دهید . ساندویچ‌ها را گرم و همراه با سس کچاپ یا سس دلخواه خود سرو کنید

    انواع ساندویچ

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان