خانه
28.7K

انواع ساندویچ

  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    ساندويچ مرغ مكزيكي

    * ران وسينه مرغ رو ته ماهيتابه بخوابونيد و يه كم كره به اندازه اي كه يه كوچولو چرب بشه تهش بذاريد.
    *
    *. بعد اندازه ئ ته يك استكان آب ( ميتونيد آب و زعفرون) بريزيد.
    *
    *شعله رو تا آخرين حد كم كنيد . درشو بذاريد. آب زياد لازم نداره چون
    *
    *مرغ با حرارت كم خودش آب ميندازه. وقتي پخت تكه تكه كي كنيد . نبايد
    *
    *مثل الويه ريش ريش بشه بلكه بايد تكه هاش تو ساندويچ مشخص باشه .
    *
    *بعد پياز داغ مي كنيد كه با كره بهتر مي شه . تكه هاي مرغ رو توش تفت
    *
    *مي ديد و كنسرو سبزيجاتي كه آبشو كاملا خارج كرديد بهش اضافه مي
    *
    *كنيد . اگه دوست داشتيد مي تونيد فقط نخود فرنگي و ذرت يا فقط ذرت
    *
    *بريزيد اما تكه هاي هويج كه تو كنسرو سبزيجات هست خوش مزه اش
    *
    *ميكنه. قارچ رو هم اضافه مي كنيد. حالا تو يه ظرف جدا سس مايونز رو
    *
    *با آبليمو رقيق مي كنيد. حتما بايد ترش بشه. نمك و فلفل هم مي زنيد و به
    *
    *مواد ساندويچ كه هنوز روي اجاقه اضافه مي كنيد و درشو ميذاريد تا مواد
    *
    *به خورد هم بره و جا بيفته . وقتي سرو كرديد روشو پر از سيب زميني
    *
    *سرخ كرده مي كنيد . خسته نباشيد . اميدوارم بهتون بچسبه . نوش جون.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان