خانه
119K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    نان زيتون

     

     

    مواد لازم براي 12نفر:

     مايه خمير: 7گرم (2 قاشق چاي‌خوري)

     شكر ريز: يك قاشق چاي‌خوري

     شيرولرم: 310 ميلي‌ليتر (يك و يك‌چهارم پيمانه)

     آرد: 500گرم (سه و يك‌سوم پيمانه)

     نمك: يك قاشق چاي‌خوري

     بهبوددهنده: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري

     روغن زيتون: 60ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

     زيتون سياه يا سبز يا مخلوط هردو: 120 گرم ريز شده (يك پيمانه)

    روش تهيه: 

     

    1- مايه خمير، شكر و شير ولرم را در كاسه‌اي با هم مخلوط كنيد و روي‌ آن را بپوشانيد و به مدت 15دقيقه درجاي گرم قرار دهيد تا پف كند و عمل بيايد. 

     

    2- آرد و نمك را با هم الك كرده، داخل ظرف مناسب بريزيد، وسط آن را گود كنيد و مايه خميرعمل آمده را همراه روغن زيتون به آن بيفزاييد. خوب با هم مواد را مخلوط كرده (همچنين مي‌توانيد از همزن‌دستي استفاده كنيد) خمير را به مدت 8 تا 10 دقيقه ورز دهيد. 

     

    3 - خمير را داخل كاسه‌اي كه چرب كرده‌ايد بغلتانيد، رويش را بپوشانيد و درجاي گرم حدود يك تا 2ساعت استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود. 

     

    4 - هواي داخل خمير را با فشار دست و ضربه خارج كنيد. مجددا 2 تا 3دقيقه ورز دهيد، سپس روي سطح صاف آردپاشي شده به شكل مستطيل باز كنيد. 

     

    5 - زيتون‌هاي خرد شده را روي آن بريزيد طوري كه 2 سانتي‌متر از اطراف خمير خالي باشد، از سمت طول خمیر را رول کنید و  دو انتهاي خمير را نيز جمع كرده، به سمت زير برگردانيد كه خمير كاملا صاف و مرتب باشد، سپس آن را در سيني چرب شده قرار دهيد. 

     

    6 - كمي آرد روي خمير پاشيده خمير را با قيچي چندبرش دهيد و روي آن را بپوشانيد، مجدد يك ساعت استراحت دهيد.

     

    7 - فر را 15دقيقه قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد و سيني نان را درون آن قرار دهيد و اجازه دهيد تا به مدت يك ساعت بپزد.

     

     

    نکته: 

     

    براي اينكه چربي شير مانع عمل آمدن مايه خمير نشود بهتر است يك قاشق سوپ‌خوري آرد براي عمل‌آوري بهتر استفاده شود. 

     

    تمام خميرها، زماني‌ آماده است كه موقع ورز دادن زيردست نرم شده و رنگ آن روشن شود.   

     

    بايد دقت داشته باشيد دماي شير يا آب براي عمل آوردن مايه خمير طوري باشد كه دست را نسوزاند. 

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان