خانه
119K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    نان فتیر محلی(استان مازندران)

     

     

     

    مواد لازم:

     

    آرد : ١ کیلو

     

    مایه خمیر : ١ ق چ

     

    شکر : ١ ق چ

     

    نمک : ٢/١ ق چ

     

    زنجبیل : ١ ق چ

     

    بکینگ پودر : ١ ق چ

     

    روغن جامد حیوانی : ٣ قاشق غذاخوری

     

    آب ولرم : به میزان لازم

     

    زده تخم مرغ : ١ عدد

     

    کنجد : به میزن لازم

     

    ابتدا آرد رو الک میکنیم و وسد آرد رو خالی میکنیم مایع خمیر رو که در نصف استکان آب

     

    ولرم به مدت ۵ دقیقه خیس کردیم رو اضافه میکنم بعد نمک و روغن رو اضافه میکنیم و

     

    مخلوط مکنیم  و بعد شکر رو با آب ولرم حدود ٢ لیوران آب حل میکنیم و کم کمک به آرد

     

    اضافه میکنیم خمیر باید طوری باشه که به دست نچسبه اگه آب زیاد ریختید انقدر آرد

     

    اضافه کنید و ورز بدید تا به دست نچسبه بعد روش رو یه پارچه نمدار میزاریم و یک

     

    ساعت به خمیر استراحت میدیم بعد فر روشن میکنیم تا گرم بشه در حرارت ١٧٠

     

    بعد سینی مخصوص شیرینی رو چرب میکنیم و روش آرد میپاشیم و از خمیر به اندازه

     

    کف دست برمیداریم و کمی صاف میکنیم و در سینی میچینیم  و با قلم مو روی خمیر ها

     

    رو زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد میپاشیم

     

    بعد ازین کار سینی رو داخل فر گذاشته و بعد از یک ساعت و نیم  آماده میشه

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان