خانه
118K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۱۴:۱۵   ۱۳۹۵/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    کلوچه_کنجدی_نرم 

    تخم مرغ دو عدد

    پودرشکر یک لیوان

    ارد سفید سه لیوان

    هل یک ق چ

    وانیل نصف ق چ

    نمک یک چهارم ق چ

    کنجد به مقدار لازم

    بیکینگ پودر یک ق غ

    روغن مایع سه چهارم لیوان

    ماست شیرین سه قاشق غذاخوری پر

    ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.

     ارد،نمک،وانیل رو الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و  هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا

    نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.

    از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم. ویا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد میغلطونیم. تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا بپزه.

    برای مواد میانی،دارچین هل وعسل وسیب وکره ودوعدخرما و،استفاده کردم 25،گرم کره ودوعددخرما ودوعدد سیب ویک قاشق غذاخوری پودر دارچین وهل نصف نصف،وسه قاشق پرعسل وهمهرامخلوط کردم البته سیب رابارنده ریز رنده کردم وچندجوش زدم وبرای وسط کلوچه هااستفاده کردم

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان