خانه
2.63K

چه بخوریم تا پوست مان رنگ چین و چروک را به خود نبیند!

  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۵/۶/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48321 |46689 پست

    اگر از مرز ۳۵ سالگی گذشته‌اید و کم کم نشانه‌های بالا رفتن سن در پوست شما در حال ظاهر شدن هستند یا از مرز۵۵ سال گذشته‌اید و چین چروک‌های پوست شما سنتان را آشکار می‌کنند، قطعا پیدا کردن راهی برای درمان چین و چروک‌های پوست صورتتان جزء برنامه‌های شماست.

    نتیجه تصویری برای درمان  چین و چروك

    بسیاری از افراد در نبرد با چین و چروک‌های پوستی شکست را قبول می‌کنند و ناامیدانه به محو شدن جوانی پوست خود و ظهور نشانه‌های پیری می‌نگرند. تشکیل چروک‌های پوستی بخشی از روند طبیعی بالا رفتن سن است که بیشتر در صورت، گردن، دست‌ها و ساعد دست‌ها ایجاد می‌شود. چروک‌های پوستی در افرادی که در معرض نور خورشید قرار دارند، بیشتر از سایر افراد است. هر چند ژن‌های هر شخص مهم ترین عامل در تعیین بافت پوستی او هستند، اما تابش آفتاب به پوست نیز تاثیر زیادی در تشکیل چین و چروک پوست دارد. عواملی دیگری مانند آلودگی و سیگار کشیدن نیز بر تشکیل چین و چروک پوست موثرند.

    بسیاری از مردان و زنان معتقدند که چین و چروک صورت امری گریزناپذیر است، اما باید بدانید با دانش و فناوری که امروزه در اختیار متخصصان است، می‌توانید همانقدر که احساس جوانی می‌کنید، در ظاهر هم جوان به نظر بیایید.

    علائم چین و چروک‌های پوستی


    چین و چروک‌های پوستی در ابتدا به صورت خطوط بسیار ریزی روی صورت نمایان می‌شوند و رفته رفته عمیق تر می‌شوند. چروک‌های صورت بیشتر از همه در اطراف چشم، دهان و در ناحیه گردن ایجاد می‌شوند.

    در صورتی که نگران تغییر ظاهر خود و پوست صورتتان هستید،، می‌توانید به کلینیک ما مراجعه کنید و از متخصصین ما کمک بخواهید. متخصصین ما می‌توانند بعد از ارزیابی پوست شما بهترین برنامه‌ی درمانی را مناسب با شرایط شما پیشنهاد کنند.

    Untitled-1

    علت‌ها و دلایل چین و چروک صورت


    چین و چروک صورت بر اثر ترکیبی از عوامل مختلف ایجاد می‌شود. برخی از این عوامل را می‌توان کنترل کرد و برخی دیگر را نه.

    • سن: با بالا رفتن سن، رفته رفته پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و شل می‌شودو زیبایی پوست از دست میرود .
    • قرار گرفتن در معرض اشعه ماورای بنفش: تابش اشعه ماورای بنفش روند پیری پوست را تسریع می‌کند و اصلی ترین عامل چین و چروک زودهنگام صورت است.
    • سیگار کشیدن: سیگار کشیدن نیز می‌تواند روند طبیعی پیر شدن پوست را تسریع کند. این اثر احتمالا به خاطر تغییراتی است که کشیدن سیگار در خون ایجاد می‌کند.
    • حرکات مداوم و مکرر صورت: حرکات صورت در حالت‌های مختلف آن، مانند اخم کردن یا خندیدن به مرور زمان باعث تشکیل خطوطی در چهره می‌شوند. هر بار که شما از ماهیچه‌های صورتتان برای بیان حالت‌های مختلف استفاده می‌کنید، پوست شما با بافت زیرین خود فاصله می‌گیرد و دوباره سرجای خود بازمی‌گردد. با بالا رفتن سن و از دست رفتن خاصیت ارتجاعی پوست، بعد از هر بار استفاده از عضلات پوست، بازگشتن آن به حالت اولیه به طور کامل صورت نمی‌گیرد و در نتیجه چروک‌های پوستی جزء دائمی ‌پوست می‌شوند.

    2

    درمان چین و چروک صورت


    راه‌های مختلفی برای درمان چین و چروک صورت وجود دارد که درادامه به آن پرداخته شده است:

    • دارو: از جمله داروهایی مانند پماد‌های رتینوئید، کرم‌های ضد چین و چروک پوستی، داروی آلفا هیدروکسی اسید، آنتی اکسیدان‌ها و مرطوب کننده‌ها.
    • لایه بردارهای عمقی پوست: در این لایه بردارها از موادی مانند سالیسیلیک اسید و تریکلرواستیک اسید، استفاده شده‌است که باعث لایه برداری عمیق تر پوست می‌شود. لایه بردار‌ها برای رفع چین و چروک‌های سطحی مناسب تر هستند. بسته به نوع لایه بردار، برای رفع چین و چروک صورت به چندین جلسه لایه برداری نیاز است. سرخی پوست بعد از انجام لایه برداری تا هفته‌ها ماندگار است. به طور کلی هر چه قدر که یک لایه بردار قوی‌تر باشد امکان بروز عوارض جانبی آن بیشتر است. از جمله عوارض جانبی لایه بردار‌ها زخم شدن پوست و باقی ماندن جای آن و تغییر رنگ پوست است. قبل از استفاده از هر گونه لایه بردار درباره خطرات و عوارض جانبی آن اطلاعات کسب کنید.
    • درمابریژن: در این روش به کمک دستگاهی، سطح پوست لایه برداری می‌شود. درمابریژن می‌تواند تغییر بسیار زیادی در پوست شما ایجاد کند که البته کیفیت این تغییرات به مهارت و تجربه شخصی که این کار را انجام می‌دهد، بستگی دارد. درمابریژن لایه خارجی پوست را از روی سطح پوست برمی‌دارد و به جای آن لایه جدید تشکیل می‌شود. بعد از درمابریژن، سطح پوست سرخ و متورم و حساس می‌شود که این حالت تا چند هفته ادامه دارد و کل روند از بین بردن چین و چروک‌های پوستی به کمک این روش ممکن است چند ماهی طول بکشد.
    • میکرودرمابریژن: این روش نیز مانند روش درمابریژن است با این تفاوت که لایه بسیار نازک تری از پوست را برمی‌دارد. برای رسیدن به نتایج، میکرودرمابریژن باید چندین جلسه (احتمالا تا ۱۶ جلسه) انجام شود. در نواحی از صورت که تحت درمان قرار گرفته‌اند، مقداری سرخی و حساسیت ایجاد می‌شود. میکرودرمابریژن برای چروک‌های بسیار سطحی مناسب است و نهایتا نتایج آن موقتی است.
    • لایه برداری پوست با لیز: در این روش لایه خارجی پوست به کمک دستگاه لیزر برداشته می‌شود و لایه زیرین آن با اشعه لیزر گرم می‌شود که باعث تحریک کلاژن سازی در پوست می‌شود. در حین بازسازی پوست، لایه ی جدیدی جایگزین لایه قبلی می‌شود که جوان‌تر و شاداب‌تر از قبل است. خطرات این روش عبارتند از باقی ماندن جای زخم روی صورت، روشن شدن یا تیره شدن پوست.  با استفاده از تکنولوژی‌های جدید در لایه برداری لیزری پوست مانند لیزر فراکشنال، عوارض جانبی و خطرت این روش به حداقل رسیده است. البته در این روش‌ها نیاز به تکرار درمان بیشتر از روش‌های قبلی است. لیزر‌های مختلفی برای لایه برداری از پوست وجود دارند که اثرات آنها متفاوت است و لازم است قبل از لایه برداری پوست با لیزر در مورد تعداد جلسات درمان و مدت زمان ریکاوری هر کدام از لیزر‌ها از متخصص خود سوال کنید.
    • آر اف فرکشنال
      انرژی رادیوفرکوئنسی فرایندهای ترمیم طبیعی پوست را برمی‌انگیزد و انرژی جدیدی را در پوست آزاد و احیاء می‌کند. پوست انرژی را گرفته به سرعت شکل می‌گیرد و محکم می‌شود و به این ترتیب چروک و خطوط روی پوست کاهش می‌یابد. پی‌آمد کلی این عمل پوستی جوان‌تر و صاف‌تر است
    • تزریق بوتاکس: با تزریق مقادیر بسیار کمی‌ بوتاکس در ماهیچه‌های صورت، مانع از حرکت زیاد این ماهیچه می‌شود. وقتی ماهیچه‌های صورت نتوانند بیش از حد منقبض شوند، پوست صورت بسیار صاف تر به نظر می‌آید. تزریق بوتاکس برای خطوط اخم بین ابرو‌ها و چین و چروک‌های پیشانی و چروک‌های دور چشم بسیار مناسب است. نتایج تزریق بوتاکس در حدود ۳ یا ۴ ماه ماندگاری دارند و برای آن که نتایج پا بر جا بمانند لازم است تزریق بوتاکس مجددا انجام شود.
    • تزریق ژل و چربی: می‌توان برای درمان چین و چروک صورت از انواع پرکننده‌های پوست استفاده کرد. پر کننده‌های پوست شامل چربی (چربی بدن خود شخص که از نقطه دیگری از بدن گرفته می‌شود)، کلاژن و ژل‌های هیالورونیک (مانند رستیلین،ژوویدرم و...) می‌شود. این روش باعث پر شدن شکاف ایجاد شده در پوست می‌شود. بعد از تزریق به طور موقتی پوست متورم، سرخ و حساس می‌شود. از آنجایی که اثر اکثر ژل‌های تزریقی موقتی است لازم است عمل تزریق هر چند ماه یک بار تکرار شود.
    • روش‌های جوانسازی پوست: از دستگاه‌های مختلفی برای گرم کردن لایه‌های زیرین پوست به منظور جوانسازی پوست و بازگرداندن خاصیت ارتجاعی آن استفاده می‌شود. البته این روش‌ها اثرات کم تا متوسطی دارند که این نتایج نیز به مرور زمان و طی ۴ تا ۶ ماه درمان به دست می‌آید. این روش‌ها اثرات جانبی ندارند.
    • جراحی پلاستیک: در روش جراحی پلاستیک و لیفت صورت، چربی و پوست اضافه با جراحی برداشته می‌شود و عضلات و بافت‌های زیرین پوست صورت کشیده می‌شوند. برای برخی افراد انواع روش‌های جراحی صورت مانند لیفت صورت، لیفت ابرو و لیفت گردن، گزینه‌ی مناسب تری است. نتایج جراحی تا ۱۰ سال ماندگار است. البته مدت زمان ریکاوری بعد از عمل می‌تواند طولانی باشد و در این مدت صورت ممکن است متورم و کبود باشد.

    توجه داشته باشید که نتایج هر یک از روش‌های گفته شده به محل وجود چروک‌های پوستی و عمق آن‌ها بستگی دارد و به هر حال هیچ روشی نمی‌تواند جلوی روند طبیعی پیری پوست بر اثر بالا رفتن سن را بگیرد و بنابراین برای ماندگاری نتایج، لازم است هر چند وقت یکبار روش مورد نظر تکرار شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان