خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۲۳:۳۰   ۱۳۹۲/۹/۲۸
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    بس که بعضـــــــــــی ها از استیک گفتن و نوشتن، امشب شدیداً دلم استیک خواست و درستیدم!

    موادش رو چشمی واسه چهار تیکه استیک تنظیم کردم!
    گوشت استیکی رو هم آقای قصاب با دستگاه برش زد

    تقریباً 2 روز گذاشتم فریزر تا امشب موقع پختن بهتر بشه
    بعد از آب شدن یخ گوشت ها، مخلوط ادویه زدم و بعد با روکش پلاستیکی و استیک کوب، یه کم کوبیدم تا ادویه ها به خورد گوشت بره
    مخلوط ادویه: پودر زنجبیل+ادویه کاری+نمک+فلفل قرمز و سیاه+دارچین+زردچوبه+ادویه خورشتی
    بعد دو طرف گوشت ها رو کمی روغن زیتون ریختم
    گوشت ها رو به مدت 2 ساعت در مخلوط پیاز ریز خرد شده و سیر کمی کوبیده شده و در طرف درب دار در یخچال گذاشتم

    برای سس قارچ، یک پیاز متوسط رو رنده کردده و در مقداری کره تفت دادم تا طلایی بشه
    مقداری قارچ بهش اضافه کردم و تفت دادم و مقداری پودر آویشن+نمک+فلفل قرمز و سیاه+نعنای خشک+پودر زنجبیل
    2 قاشق آرد رو با 2 لیوان شیر مخلوط کردم و کم کم به مخلوط قبلی اضافه کردم و روی حرارت تا یه کم غلیظ بشه

    گوشت ها در روغن کم سرخ کردم و با دورچین هویج و ذرت و نخود فرنگی پخته و سیب زمینی سرخ شده سرو کردم




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان