خانه
67.3K

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۳/۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر

    مواد لازم:
    خامه: 600 میلی‌لیتر
    تخم‌مرغ: 4 عدد بزرگ
    نمک و فلفل سیاه تازه: به مقدار لازم
    پنیر چدار خرد شده: 60 گرم
    ترکیب پنیرهای معطر خرد شده:60 گرم
    اسفناج تازه خرد شده: 2 دسته
    فلفل تازه تند خرد شده: یک عدد
    گوجه فرنگی خشک شده: 140 گرم
    اسپاگتی پخته شده: 400 گرم
    کره: یک قاشق غذاخوری
    گل مریم خرد شده : چند برگ

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    دستور پخت:
    1. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید.
    2. در یک کاسه بزرگ خامه و تخم‌مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیرها را هم اضافه کنید و بزنید. سپس اسفناج خرد شده، فلفل خرد شده و گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید. در آخر اسپاگتی پخته را به آن اضافه کنید و بدون اینکه له شود خوب با هم مخلوط کنید.
    3. کره را در قالبی که حدود 11 اینچ قطر داشته باشد آب کنید. دقت کنید که کره را خوب بچرخانید تا کناره‌های قالب به آن آغشته شوند.
    4. اسپاکتی را به آرامی در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. مریم گلی را اضافه کنید و قالب را برای 30 دقیقه در فر بگذارید تا لایه‌های بالایی اسپاگتی برشته شوند.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۴/۲/۱۳۹۳   ۱۱:۴۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان