خانه
201K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    طرز تهیه سالاد باقلا ساده و خوشمزه

     

    مواد لازم برای ۴ تا ۶نفر:

    باقلای متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم

    روغن زیتون - ۴قاشق غذاخوری

    گوجه فرنگی متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد

    سیر رنده شده - ۴ حبه

    پنیر فتای خرد شده - ۱۱۵گرم

    شوید تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری

    زیتون - یک پیمانه

    ادویه شامل (نمک و فلفل) - به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    باقلا را در ظرف مناسب همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کنید.

    در ماهیتابه ای مناسب، کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود ادویه را به آن اضافه کنید.

    پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.

    در ظرفی مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سیر و پنیر را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را با شوید و زیتون تزیین کنید.


    اگر تمایل دارید برای ترش شدن سالاد می توانید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان