طرز تهیه سالاد باقلا ساده و خوشمزه
مواد لازم برای ۴ تا ۶نفر:
باقلای متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم
روغن زیتون - ۴قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد
سیر رنده شده - ۴ حبه
پنیر فتای خرد شده - ۱۱۵گرم
شوید تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری
زیتون - یک پیمانه
ادویه شامل (نمک و فلفل) - به مقدار لازم
طرز تهیه:
باقلا را در ظرف مناسب همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کنید.
در ماهیتابه ای مناسب، کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود ادویه را به آن اضافه کنید.
پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.
در ظرفی مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سیر و پنیر را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را با شوید و زیتون تزیین کنید.
اگر تمایل دارید برای ترش شدن سالاد می توانید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.