مواد لازم
عدس پخته شده و طعم دار شده 400 گرم
پنیر تازه ی کم چرب 50 گرم
گوجه گیلاسی 5 عدد
هویج رنده شده 1 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
زیتون بدون هسته 10 عدد
ذرت 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون و سرکه ی سفید به میزان لازم
روش تهیه
1.طرز تهیه ی این سالاد بسیار ساده و سریع است. قبل از هر کاری پیاز را پوست کنده و ساطوری کنید.
2. هویج را رنده کرده و پنیر تازه را به مکعب های کوچک تقسیم کنید.
3.عدس پخته شده را داخل ظرف مناسب بریزید و سپس ذرت، هویج، پنیر، پیاز و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
4.در نهایت نیز زیتون ها را افزوده و با سرکه و روغن زیتون و کمی نمک و اگر مایل بودید فلفل طعم دار کنید. سالاد را هم زده و میل کنید.