خانه
202K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    سالاد عدس یک انتخاب ساده و خوشمزه

    مواد لازم

    عدس پخته شده و طعم دار شده 400 گرم

    پنیر تازه ی کم چرب 50 گرم

    گوجه گیلاسی 5 عدد

    هویج رنده شده 1 عدد

    جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    پیاز خرد شده 1 عدد

    زیتون بدون هسته 10 عدد

    ذرت 2 قاشق غذاخوری

    روغن زیتون و سرکه ی سفید به میزان لازم
    روش تهیه

    1.طرز تهیه ی این سالاد بسیار ساده و سریع است. قبل از هر کاری پیاز را پوست کنده و ساطوری کنید.

    2. هویج را رنده کرده و پنیر تازه را به مکعب های کوچک تقسیم کنید.

    3.عدس پخته شده را داخل ظرف مناسب بریزید و سپس ذرت، هویج، پنیر، پیاز و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

    4.در نهایت نیز زیتون ها را افزوده و با سرکه و روغن زیتون و کمی نمک و اگر مایل بودید فلفل طعم دار کنید. سالاد را هم زده و میل کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان