خانه
202K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48321 |46689 پست

     سالاد آلزاس غذای فرانسوی


    نمک و فلفل به اندازه نیاز

    سرکه یک قاشق

    سس مایونز یک پیمانه

    جعفری ساطوری شده دو تا سه شاخه

    خیار شور خورد شده یک عدد

    تخم مرغ آب پز سفت دو عدد

    لبوی کوچک رنده شده یک عدد

    آب مرغ یا آب قلم  یک پیمانه

    سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده یک کیلو

    طرز تهیه سالاد آلزاس

    سیب زمینی را در ظرف سالاد بریزید و آب قلم داغ یا آب مرغ و سركه و سس مایونز و را روی آن بریزید و فلفل و نمك بزنید و بگذارید سرد شود. بعد داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. این سالاد را می توانید گرم هم میل کنید .

    این سالاد یکی از سالاد های محبوب کشور فرانسه است امیدواریم لذت ببرید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان