خانه
202K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    سالاد كلم قرمز

    مواد لازم :

    کلم قرمز نسبتا کوچک 1 عدد ، خیار 3 عدد ، كدوی سبز قلمی 3 عدد زیتون هسته گرفته 1 فنجان ، شکر 3 قاشق سوپخوری ، گردوی خرد شده 1 فنجان جعفری خرد شده 1 فنجان ، هویج رنده شده 1 فنجان ، نمک , فلفل آب لیمو به مقدار لازم

    طرز تهیه :ابتدا کلم را خرد می کنیم (تکه های نسبتاً درشت ) چند دقیقه در آب جوش می ریزیم تا کمی پخته شود . آن را در صافی ریخته تا خنک شود , مقدار نصف لیوان آب لیمو را با شکر مخلوط کرده و سپس کلم ها را در آن می ریزیم , 1 تا 2 ساعت باید بماند تا کلم ها هم خوشرنگ شود و هم آب لیمو و شکر جذب آن گردد . در ظرفی بلوری مقداری از کلم ها را ریخته و سپس یک ردیف خیار حلقه شده روی آن می گذاریم . مجددا کلم می ریزیم . روی آن کدوی ورقه ورقه شده را می چینیم و برای بار سوم کلم می ریزیم و گردوها را نیز اضافه کرده , روی سطح سالاد را با هویج رنده شده نسبتا درشت کاملا می پوشانیم . در قسمت وسط یک دایره مجدد کلم می گذاریم (بصورت کوهی)با جعفری خرد شده خطوطی بر سطح سالا د می اندازیم و زیتونها را لابلای این خطوط اضافه می کنیم . مقداری نمک , فلفل و آب لیمو را مخلوط کرده و هنگام صرف سالاد روی آن می ریزیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان